czwartek, 13 września 2018

Tehnologija vgradnje v mokro fasado

  Tehnologija vgradnje v mokro fasado

Sistem mokre fasade: napake pri vgradnji

  • Namestitev v neugodnih vremenskih pogojih in pomanjkanje ustrezne zaščite fasade bodo pripeljali do njegovega hitrega uničenja, razpokanja, odrivanja in nastanka trakov umazanije.
  •   Tehnologija vgradnje v mokro fasado

    Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

    1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.

    Stopnice mokre fasadne izolacije

    Da bi se namestitveni projekt izvedel brez odlašanja, je vredno kupiti komplet za dokončanje fasade. Vključuje vse podrobnosti, ki se med delom popolnoma prilegajo med seboj.

    Tehnologija mokre fasade

    Načelo takšne podloge - večplastno. To je vrsta sendviča, kjer vsak sloj opravlja svojo funkcijo. Ime, ki mu je bilo priloženo, je prišlo iz metode oblikovanja teh plasti. Pri vgradnji sistema se uporabljajo različne rešitve.
      Tehnologija vgradnje v mokro fasado

    Mokra fasada - tehnologija mavca s fiberglass očesom

    Vprašanje o enostavni tankoplastni stekleni mreži, ki se prodaja v zvitkih. Na voljo je v različnih barvah (običajno modra, bela ali zelena). Njena glavna lastnost je odpornost na raztopine z alkalno reakcijo. V nasprotju s težkimi varjenimi kovinskimi mrežami, ki se uporabljajo v ometnih opečnih stenah, se z oplaščnimi mrežami iz steklenih vlaken uspešno uporablja pri dodelavi mokrih fasad, segretih s polistirensko peno.

    Faze instalacije mokre fasade

    do vsebine ↑

    Pripravljalna faza

    Priprava površine za vlažno fasadno napravo pomeni čiščenje zidov stavbe pred umazanijo. Če nameravate dokončati polaganje mokre fasade nad obstoječim zaključkom, morate preveriti razpoložljiv zaključek glede nosilnosti in lepilnih lastnosti, to je zagotoviti, da lahko prenese težo mokre fasade in zagotovi zanesljivo oprijem na površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty