środa, 12 września 2018

Postavitev talne in stenske ploščice

Korak 2 - Kiti in glavna hrapavost

Majhne razpoke in nepravilnosti je treba postaviti z lopatico ali lopatico ali zatesnjeno z izravnalno maso. Pred polaganjem ploščic je potrebno uporabiti osnovni premaz, ne glede na vrsto substrata. Globinsko penetracijsko sredstvo ali lepilna emulzija se nanese s širokim čopičem ali barvnim valjčkom. V prostorih z visoko vlažnostjo zraka ali v vlažnih prostorih, kjer je možno brizganje vode, se dodatni izolacijski sloj nanese na podlago.
  Postavitev talne in stenske ploščice

Razlika ploščice iz običajne keramike

Oba sta izdelana iz praktično iste tehnologije, vendar je ploščica bolj trpežna in bolj kakovostna - oziroma ploščice imajo veliko višjo ceno kot keramika. In vsa stvar je majhna razlika v proizvodni tehnologiji: keramika preprosto strežejo v visokotemperaturnem načinu peči, toda ploščice so tudi prekrite z glazuro, ki ima svoje prednosti.
  Postavitev talne in stenske ploščice

Kje začne polaganje talnih ploščic

Začne se s postavitvijo in namestitvijo svetilnikov. Če želite to narediti, dvignite dve vrvi diagonalno, da bi našli središče prostora. Potem se skozi ta center potegnejo še dve vrvi, vzporedno s stenami - to so vodila, po katerih se vodijo tudi v prihodnosti.
  Postavitev talne in stenske ploščice

Pripravljalne dejavnosti

Najprej, pred polaganjem ploščic, je potrebno razstaviti stare premaze, ki so do takrat že več let okrasile stene in tla. V tem primeru uporabite punch s posebno šobo, ki bo zaradi svoje togosti pripomogla k enostavni odstranitvi oteklega ometa in barve. Po zaključku demontažnih del je potrebno pregledati stene in tla za enakomernost in prisotnost napak.
  Postavitev talne in stenske ploščice

Zakaj je vredno vzpostaviti stik s strokovnjaki Jude

Najboljši mojstri Moskve so registrirani na YouDo. Polaganje ploščic iz izkušenih strokovnjakov ne traja veliko časa. Delajo z vsemi vrstami ploščic - keramika, klinker, strop, figured, brezšivne.
  Postavitev talne in stenske ploščice

Značilnosti lepilnih kompozicij

Debelina sloja lepilne mešanice pod ploščicami ali porcelanom se lahko zelo razlikuje. Seveda pa bo ključni dejavnik v tem, da je obrnjeni material in njegove posamezne lastnosti, a tudi veliko odvisno od samega lepila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty