czwartek, 13 września 2018

Polaganje granitnih plošč

Kako izvajalci Yudu

Če se odločite, da obnovite fasado zasebne hiše ali okrasite tremo koče z granitnim kamnom, se obrnite na umetnike duuda. Nudijo širok spekter storitev za polaganje granita v obliki plošč ali tlakovcev. Specialisti, registrirani v Udu:
  Polaganje granitnih plošč

Polaganje granitnih plošč

Pri urejanju mestnih ulic se pogosteje uporabljajo granitne plošče. To je posledica večje hitrosti namestitve granitnih plošč kot tlakovcev. Poleg tega so tlakovanje plošče manj verjetno, da se premikajo in imajo večji operativni vir. V sezoni 2014 je bilo veliko pločnikov za pešce po glavnih ulicah, avenijah in avtocestah mesta Moskva položenih z granitnimi tlakami, dimenzijami 300 × 900 × 100 mm. Takšne plošče tehtajo okoli 65 kg. in kljub navidezni preprostosti polaganja granitnih plošč, je njihovo polaganje natanko z enakimi šivi naloga, ki jo lahko opravljajo le strokovnjaki iz granitnih del.
  Polaganje granitnih plošč

Tehnologija polaganja granita

Tehnologija polaganja granita je precej dolgotrajen proces, ki od strokovnjaka zahteva posebne izkušnje pri izvajanju takšnega dela. Poleg tega lahko napake pri pripravi površine povzročijo poslabšanje kakovosti opravljenega dela.
  Polaganje granitnih plošč

Polaganje granitnih tal

Polaganje talnih oblog z granitom je izdelano iz obrnjenih plošč iz granita različnih velikosti ali drugih elementov, najpogostejše vrste polaganja granitnih tleh so:
  Polaganje granitnih plošč

Vrste vgradnje tal iz naravnega kamna

  • Vgradnja granitnih plošč do debeline 20 mm

Namestitev se izvede na betonski podlagi z uporabo lepilne mešanice. Vnaprej je treba pripraviti posebno lepilno raztopino in jo nanesti na podlago z zrezano lopatico. Zaradi tega se doseže izmerjena porazdelitev lepilne sestave na ravnini. Glavna stvar je zagotoviti, da film ne tvori.
  Polaganje granitnih plošč

Granitne plošče: podrobneje si oglejte

Ta kamen se šteje za vročo skalo. Granit je granularna mešanica feldspar, sljude in kremena. Ni podvržen temperaturnim spremembam, odpornim proti zmrzovanju, ne glede na učinke vlage. Kombinacija teh parametrov je idealen gradbeni material. Granit bo primeren skoraj povsod, kjer je poudarek na trajnosti in moči - zunanji premaz, podpore mostov in zgradb, talne obloge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty