niedziela, 9 września 2018

Sprednje plošče s ceno grelca

Sprednji termopanel - kaj je to?

Če želite uporabiti obrazno opeko na predmetu, toda zaradi stroškov ali tehničnih težav je to nemogoče, potem so sprednja plošča za opečnato opeko možnost razmišljanja. V Rusiji se fasadni termopaneli s klinker ploščami pogosteje uporabljajo pri gradnji in rekonstrukciji. Ta material (ti tudi imenovani opeke plošče) je tako priljubljen zaradi svojih edinstvenih značilnosti in razumne cene. Ugotovimo, kakšni so stroški fasadnih panelov za opeko, cena je neposredno odvisna od debeline plošče in ploščice, ki jo izberete.

Značilnosti vgradnje termalnih plošč

Izolirani fasadni izdelki ne zahtevajo razporeditve dodatne ojačitve podnožja hiše, kar velja tudi za zastarelo fasado. Ogrevanje vključuje pritrjevanje plošč z izolacijo, ki imajo sistem za pritrditev trnovih utor, ta zaklepni sistem omogoča preprosto namestitev, ki hitro in tesno poveže proizvode med seboj.
  Sprednje plošče s ceno grelca

Ploščica na termopanele

Sprednji termopanel pridobi dekorativne lastnosti na račun opečnega strešnika. Pogosto ploščice posnemajo opeko, vendar obstajajo še druge rešitve.
  Sprednje plošče s ceno grelca

Možne možnosti za neizolirane plošče

Takšne sprednje klinkeraste plošče so v svojem jedru pločevinastega materiala, ki je odporen proti upogibanju, na katerem so vrstice klinker ploščic na zahtevani razdalji trdno pritrjene z lepilom ali drugimi tehnologijami, da se doseže popolna iluzija pravega opeka.

Namestitev sprednjih plošč

Soočanje s hišo se pogosto izvaja brez posebnega projekta, vendar je veliko lažje delati s tehnološkim zemljevidom. Poleg tega bo pripomogla k približni oceni gradbenih del. Pri nameščanju fasadnih termopanel s klinker ploščami uporaba tako imenovanih "mokrih procesov" ni potrebna, saj so pogosto vgrajena na okvir.
  Sprednje plošče s ceno grelca

Struktura in dimenzije plošč

Vsi so sestavljeni iz ploščic, zanesljivo povezani s ploščami iz polistirenske pene ali poliuretanske pene. Glede na montažno metodo se razlikujejo naslednje vrste termopanel:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty