poniedziałek, 1 października 2018

Kako zgraditi hišo

  Kako zgraditi hišo

Kako zgraditi hišo udobno in namestiti komunikacije?

Da bi zgradili hišo, ki je resnično udobna in primerna za življenje, je v njej potrebno montirati sodobne in visokokakovostne inženirske komunikacije: električna oprema, oskrba z vodo, kanalizacija in ogrevanje. Pred zaključkom notranjih zaključnih del je priporočljivo graditi vsa komunikacija, saj bo za namestitev ožičenja, opreme in cevi za oskrbo z vodo ali ogrevanje hiše potrebno izdelati luknje v stenah in predelnih stenah, jih vgraditi v stene itd. Večino teh del lahko storite z roko, in kako pravilno narediti, se lahko učite iz materialov izdelkov v naslednjih kategorijah:

Značilnosti hiše

Prizadevanja dveh moških so zgradili poceni hišo za stalno bivanje s pritrjeno garažo. Na začetku projekta ni bil vključen garažo in je bil pritrjen ob zaključku hiše.

Nasvet številka 3: zmanjšajte stroške energije

Načelo energetske učinkovitosti - ključ do skandinavskega stanovanja. Gre za zmanjšanje stroškov energije, ki v veliki meri določa prijaznost in učinkovitost celotne stavbe za okolje. V skandinavskih državah postajajo energetsko učinkovite domovi bolj pogosti. Proizvajajo več energije, kot je potrebno za njihovo delovanje. To se doseže z uporabo racionalne postavitve stavbe, posebnih oblikovalskih rešitev, izbire učinkovite izolacije in uporabe alternativnih virov energije.

Kako zgraditi hišo v matični kapital?

Materinski kapital za gradnjo hiše, pa tudi za druge namene, se lahko uporablja šele po 3 letih od rojstva otroka. Obstaja samo ena izjema.
  Kako zgraditi hišo

Faze izgradnje okvirne hiše CIP plošč - korak po korak zaporedja ukrepov

Vsaka postavitev strukture okvirja je postopek po korakih, ki vključuje zaporedje gradbenih del. Kadar z lastnimi rokami gradimo hišo z gojilnimi ploščami, moramo ne samo sami napolniti temelja, temveč tudi vstaviti okna, vrata, kot tudi izvesti notranjo steno, izvajati električne mreže in komunikacije, ne smemo pozabiti na gradnjo podstrešja in dekoracijo fasade.
  Kako zgraditi hišo

Gradnja temeljev in njegovih sort

Temelj bo temelj vašega doma. Kakovost fundacije je odvisna od tega, koliko stoji vaš dom. Graditi temelje z lastnimi rokami je povsem resnična. Čeprav je to eden izmed najbolj delovno intenzivnih delov gradnje zasebne hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty