poniedziałek, 1 października 2018

Popravite 3-sobno stanovanje Hruščov

  Popravite 3-sobno stanovanje Hruščov

Ponovni razvoj Hruščov: previdnost

Tako da v procesu prenove stanovanja v Hruščovu ne kršite nobenih uradnih predpisov in normativov, bodite pozorni na naslednje dve točki prenove.
  Popravite 3-sobno stanovanje Hruščov

Ponovni razvoj kuhinje in kopalnice v 3-sobnem Hruščovem

Obstaja več postavitev Hruščov, ki se razlikujejo po velikosti in lokaciji vseh sob, in veliko možnosti za prenovo 3-sobno Hruščov. Praviloma je v takem stanovanju kuhinja v bližini ene od sob. Pri sanaciji je stena med temi prostori porušena (vendar le, če ne nosi) in s tem ustvarja dnevno sobo - kuhinjo. V tem primeru zapremo stari vhod v kuhinjo. Koridor, ki je pred tem pripeljal do kuhinje, je kombiniran s kopalnico, ki po takih spremembah postane zelo prostorna.
  Popravite 3-sobno stanovanje Hruščov

Značilnosti popravila trosobnih stanovanj

Popravilo 3-sobnega stanovanja ni lahka naloga, saj morate postaviti vse, kar potrebujete za prijetno življenje v majhnem prostoru. Najprej morate pogledati, ali potrebujemo preureditev stanovanja ali večjega.

Najboljše možnosti popravila za 2-sobno stanovanje: fotografija

Tukaj lahko razmislite o nekaterih najboljših možnostih za popravilo vašega stanovanja. Zahvaljujoč objavljenim fotografijam lahko sami izberete primerno možnost ali pa upoštevate eno od izvedenih idej o že končanih projektih.
  Popravite 3-sobno stanovanje Hruščov

Značilnosti strukture Hruščov, njihove vrste

Preden nadaljujemo do nasvetov o popravilu v Hruščovu, je potrebno izraziti značilnosti zgradb, ki spadajo pod to ime. Navsezadnje imajo dejansko le majhne razsežnosti, pogosto kombinirano kopalnico in nizke stropove, vendar glede na konstrukcijo so razlike precej velike, kar je treba upoštevati pri načrtovanju popravil, tako kapitalskih kot svetlobnih. Združujejo jih tudi obdobje gradnje - 60-80 let prejšnjega stoletja. Takrat je bila razvita in vnesena celotna skupina projektov v masovni gradnji. Med njimi so:

Ponovni razvoj trosobnega stanovanja

Ne glede na to, ali govorimo o štirih sobnih stanovanjih ali potrebujemo obnovo trosobnega stanovanja, bi moral biti prvi korak, da pripravimo načrt, ker gre za prenašanje in demontažo predelnih sten med prostori. Tehnični zaključek avtorja hiše pa tukaj ni potreben.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty