czwartek, 4 października 2018

Notranja mavčna plošča

  Notranja mavčna plošča

Lesena stenska dekoracija

To vrsto notranjega dela izvajamo z uporabo okvirja metode namestitve mavčne plošče na stene, in lahko izberete lesene in kovinske okvirje. Vse je odvisno od kompleksnosti zasnove njegovih lastnosti in osebnih želja gospodarja. Po namestitvi okvirja lesenih nosilcev ali pocinkanega kovinskega profila so na njem nameščeni listi iz mavčne plošče s standardnimi vijaki.
  Notranja mavčna plošča

Kako narediti namestitev v leseni hiši?

Kakšne so lastnosti suhih zidov v leseni hiši? Vse težave, ki jih premagamo, je posledica dejstva, da se "živi" les zmanjšuje in diha, in če se prvi proces postopoma zmanjšuje, se drugo nadaljuje skozi celotno življenje lesne hiše. Od tu sledite nekaj pravil.
  Notranja mavčna plošča

Zahtevane komponente

Poleg samih listov, notranjost mavčne plošče zahteva določen nabor profilov, pritrdilnih elementov in pripadajočih materialov. Med njimi so naslednje vrste:

Malo o izjemnih lastnostih suhih zidov

Drywall ponavadi vzdržuje udobno vlago v dnevni sobi. Struktura materiala absorbira prekomerno vlago in jo odpravi s pomanjkanjem. Poleg vsega drugega je bila uporabljena tudi absorpcija hrupa materiala, ki so jo posebej cenili prebivalci mestnih visokih rastlin. Dovolj je, da pritrdite plošče na steno s sestavo polimer-alabaster, da zmanjšate ozadje zunanjega šuma za 25-30%. Po potrebi so opremljene dvoslojne pregrade, ki vam omogočajo uspešno reševanje nekaterih zvočnih izolacijskih problemov brez uporabe tradicionalnih zvočnikov iz mineralne volne.

Faze vgradnje suhih zidov

Groba površina prostora pomeni predvsem poravnavo sten. To je najlažje narediti s ploščami za suhomontažo. Tehnologija vgradnje suhih zidov je pritrjevanje listov na kovinski ali leseni okvir. Lesen okvir je manj ugoden, ker je les bolj zahteven glede temperature in vlage v zraku in ni primeren za vse prostore. Zato je pritrditev na kovinski okvir bolj priljubljena in učinkovita.
  Notranja mavčna plošča

Notranja mavčna plošča

Zdi se, kako se lahko dekoracija hiše z suhim zidom razlikuje od dekoracije doma? Pravzaprav je vrstni red in načela dela skoraj enaka, če pa je hiša iz bara, potem je nekaj pomembnih priporočil za notranjo dekoracijo hiše s suhim zidom, da bi bili uspešni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty