piątek, 5 października 2018

Pravila za namestitev suhih zidov

  Pravila za namestitev suhih zidov

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.

Kako pritrditi na pohištvo, pohištvo itd.

Če ste stisnili stene s suhim zidom, potem morate upoštevati posebnosti določanja prihodnjih predmetov, pohištva, svetilk in drugih elementov. Za drywall obstajajo posebne napeljave, ki se pogosto imenujejo metulji. So kovine in plastika:
  Pravila za namestitev suhih zidov

Seznam zahtevanih orodij ↑

Za namestitev samega drywall-a potrebujete številna posebna orodja, ki so najbolje pripravljena vnaprej. Vsaka faza dela ima lastna orodja, ki omogočajo, da je delovni proces kar najbolj prikladen.
  Pravila za namestitev suhih zidov

3. Nepravilna izbira profila

Pogosta napaka pri graditeljih različnih kvalifikacij, ko je konstrukcija škatle za predelne stene narejena iz profila stropa, namesto stojala (PS 50/50) in vodila (PN 50/40).
  Pravila za namestitev suhih zidov

Pravila za namestitev suhih zidov

V tem trenutku, namestitev drywall - ena izmed najbolj ekonomičnih rešitev za popravila v stanovanju ali zasebni hiši. S pomočjo tega gradbenega materiala lahko zlahka znebite napak v stenah ali stropih in dosežete povsem ravno površino. Prav tako je učinkovit kot gradbeni material, iz katerega lahko izdelate loki, škatle za maskiranje komunikacij in drugih dekorativnih elementov. V tem članku bomo upoštevali tehnologijo pritrditve na stene in strop.
  Pravila za namestitev suhih zidov

Priprava in izračun projekta za vgradnjo stropov iz mavca

Če pravilno načrtujete in izračunate projekt, ne boste samo prihranili denarja pri nakupu materialov, temveč boste lažje odgovorili na vprašanja prijateljev in sorodnikov, kako namestiti suhomontažo na strop. Če želite ustvariti projektni projekt, boste morali na papir prenesti natančno kopijo prostora v zmanjšani lestvici. Označite kraje komuniciranja, če jih imate. Tako boste lahko izračunali zahtevano količino materialov in prikazali shemo postavitve GCR.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty