poniedziałek, 1 października 2018

Obnova talnih ploščic

  Obnova talnih ploščic

Potrebna orodja in materiali, maskiranje napak

Popravila keramičnih ploščic z lastnimi rokami na stenah ali tleh se izvajajo s pomočjo običajnih orodij. Za demontažo potrebujete dleto, ravno izvijač in brusilnik. Odstranite preostalo lepilo lahko brusilec. Če želite s ploščicami na tleh postaviti majhen čip z lastnimi rokami, lahko uporabite redno malto. Prav tako boste potrebovali lepilo za ploščice, če razpoke zahtevajo zamenjavo elementa, zrezane glave, ravni in kajake. Kako narediti sami popraviti ploščic na tak ali drugačen način, beri naprej.
  Obnova talnih ploščic

Popravilo ploščic

Možno je popraviti ploščice z lastnimi silami in brez bistvenih finančnih stroškov. Za to je treba očistiti poškodovane šive, poškodovane ploščice pa zamenjati z novimi. Torej, najprej bodite pozorni na šive. Grdi šivi lahko uničijo pozitiven vtis celo na najbolj spektakularne ploščice. Hkrati sčasoma se lahko v šivih nabirajo neprijetni plesni. To se lahko izognete, če redno obrišete šive in pogosto prezračujete sobo. Poleg tega danes na trgu najdete izdelke za čiščenje, posebej zasnovane za spojke ploščic, ki, ko se uporabljajo, ubijajo mikrobe in posodobijo videz materiala.
  Obnova talnih ploščic

Kako ploščica ne uspe?

Tudi kljub svoji izjemni priljubljenosti v sodobni družbi zgodovina keramičnih ploščic gre v daleč preteklost. Keramika že dolgo velja za najboljši material za dekoracijo prostorov, templjev, kopališč.
  Obnova talnih ploščic

Popravite ploščice na tla: kako popraviti poškodbe

V primeru odkritja poškodovane ploščice na tleh, enega ali več, se ne smete obrniti na obnovo. Zamenjava razpokanih mest lahko naredi sami brez pomoči strokovnjakov. Poškodba talne obloge se lahko izrazi v obliki zdrobitve, razpokanja ali zamašitve

Popravljanje kuhinjskih plošč je poceni in hitro

Kaj je mogoče storiti s ploščicami v kuhinji, ki so izgubili svoj prvotni videz v dolgi življenjski dobi? Najbolj odbojni vtis ne delijo kosi ploščice, pač pa plesni in gliv na šivih.

Izbira oblikovanja in fotografije v notranjosti

Obstajajo različne vrste keramičnih ploščic - v teksturi in barvi. Za kuhinjo je bolje izbrati material z grobo, nedrsečo strukturo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty