poniedziałek, 1 października 2018

Frame house do-it-yourself ocena

  Frame house do-it-yourself ocena

Strategija stanovanjske rešitve

Vzemite svoje življenje v svoje roke! Menim, da nihče ne sme razložiti, da vsako leto vsako leto postaja vse manj upanja za našo ljubljeno državo. Ne boste dobili stanovanja brezplačno, kot je bilo v Sovjetski zvezi in na splošno se je treba znebiti odvisnosti od države, HOA, stanovanjskih in komunalnih storitev in ostati odgovorni za svojo hišo, čudno pa se zdi čudno bolj donosno kot plačevanje 7-11 tr. za dvodelno, in to je šele začetek.
  Frame house do-it-yourself ocena

Montaža stropa in namestitev špirovcev

Pri montaži stropa je treba strogo upoštevati relativni položaj stebrov in zastav: vzlet ne sme presegati 5 cm. Za poravnavo koncev se uporablja raztegnjena vrv. Tako je bilo pri polaganju plošče, ki veže vse hlode, mogoče nastaviti natančnost, je bil pin postavljen pod konec plošče, kar je omogočilo, da se plošča enostavno premika na kratkih razdaljah. Postavljeni hlodi so bili fiksirani s podstavki, nameščenimi v treh črtah s korakom 1,5 m. Dolžina podpornikov je bila nekoliko daljša, kot je potrebno, tako da sušilne plošče niso oslabile strukture.
  Frame house do-it-yourself ocena

Materiali za gradnjo okvirne hiše

Če hišo okvirja postavite z lastnimi rokami, morate najprej izračunati materiale, ki so potrebni za delo. Nudimo približno oceno materialov za gradnjo majhne dvonadstropne hiše, ki vključuje popoln seznam vseh potrebnih.
  Frame house do-it-yourself ocena

Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

Za gradnjo luksuzne kmečke države ali klasične hiše z lastno roko je resničnost za tiste, ki skrbno preučujejo tehnologijo, skrbijo za projekt in bodo lahko prevedli skice v realnost z uporabo izbranih materialov, specializiranih orodij in pridobljenega znanja.
  Frame house do-it-yourself ocena

Stroški gradnje okvirne hiše z lastnimi rokami

Izbral sem okvirno hišo, ker se lahko gradi poceni. Ampak kot se je izkazalo kasneje, ni poceni, če se vse naredi v skladu s tehnologijo. Stroški okvirne hiše so odvisni od izbrane tehnologije za njeno gradnjo. Torej, vseeno, poceni ali ne, razumemo.
  Frame house do-it-yourself ocena

Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty