piątek, 5 października 2018

Zračni kanal za izpušne pline za nakup SPb

Prezračevalne cevi in ​​ventili

Zračni kanali ali prezračevalne cevi so del prezračevalnega sistema in so namenjeni dovajanju svežega zraka in praznjenju uporabljenega zraka, kar ustvarja ugodno mikroklimo v prostoru. Cevi so nameščene na poseben način, da zagotovijo tesnost povezave in ne prepreči izhajanje zraka.
  Zračni kanal za izpušne pline za nakup SPb

Cevni kanali iz pocinkane jeklene cevi

Eden od najbolj priljubljenih izdelkov so zračni kanali iz pocinkanega jekla, katerih cena bo odvisna od debeline uporabljenega materiala, dolžine izdelka, oblike in premera odseka. Kanalizacijske kanale je mogoče kupiti iz pocinkanega jekla, tako z okroglim kot s pravokotnim prerezom. Pravokotni izdelki so optimalni za vgradnjo prezračevalnih sistemov v stanovanjskem območju ali v posebej težkih pogojih v industrijskem podjetju.
  Zračni kanal za izpušne pline za nakup SPb

Kako priključiti kuhinjsko napo s prezračevalnim sistemom s pomočjo zračnih kanalov?

Pozdravljeni, dragi obiskovalci mesta Ltmshop.ru. V prejšnjem članku smo govorili o vrstah kanalov in njihovi uporabi v vsakdanjem življenju. Ta članek bo približno priljubljena tema - kako in s kakšnimi vrati za prezračevanje, da povežete kuhinjsko napo s stavbnim prezračevalnim sistemom.

Zračni kanali s spiralami

Ta različica kanala za prezračevanje je izdelana iz pocinkanega jeklenega traku, ki se na posebnem stroju navije v spiralo, s čimer ohranja premer prihodnjega izdelka (od 100 do 1600 mm). Trak je povezan z vijaki ali zakovicami, ki se sami vlečejo, šivi so obloženi s silikonsko tesnilno maso, ki omogoča doseganje visoke tesnosti sistema in zmanjšuje izgubo tlaka med transportom zračnega toka.
  Zračni kanal za izpušne pline za nakup SPb

Tehnične značilnosti plastičnih kanalov za prezračevanje

Uporaba plastičnih kanalov za izdelavo prezračevalnih sistemov je znatno izboljšala njihove tehnične lastnosti, hkrati pa zmanjšala stroške proizvodnje in namestitve opreme. Zahvaljujoč sodobni proizvodni tehnologiji in edinstveni fizični in operativni zmogljivosti plastičnih kanalov je bilo mogoče znatno razširiti obseg njihove uporabe. Plastično prezračevanje ima naslednje prednosti.
  Zračni kanal za izpušne pline za nakup SPb

Orodja in materiali, potrebni za delo

Za namestitev kuhinje s svojimi rokami bo potrebna posebna oprema in orodje. Nekatere od njih bodo povezane s kupljeno opremo, nekateri (kot je montažni ali ogljični filter) bodo morali kupiti ločeno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty