wtorek, 2 października 2018

Proge plastičnih oken Cena

  Proge plastičnih oken Cena

Cene za montažo (montažo) okenskih pobočij

Cena namestitve naklona oken je neposredno odvisna od materiala in parametrov. Na primer, cena namestitve naklonov na plastična okna iz PVC pene se bo razlikovala od stroškov namestitve sendvič plošče zaradi razlike v ceni uporabljenih materialov.
  Proge plastičnih oken Cena

Plastična pobočja imajo več prednosti.

Plastična pobočja imajo več prednosti pred mavričnimi pobočji: jih ni treba naslikati, jih je enostavno očistiti in ne zbirajo prahu na površini. Po namestitvi so takšne okenske proge takoj pripravljene za uporabo. Toplotno izolacijo plastičnih pobočij je zagotovljena z izolacijo ali peno, zaradi česar so toplejši od ometov. Plastična pobočja na najboljši način v kombinaciji s PVC okenami, ker sta obe izdelani iz enakih materialov. Površina plastičnega nagiba je lahko mat ali sijajna. Največje povpraševanje je, seveda, pobočja bele okna.
  Proge plastičnih oken Cena

Proge za PVC plastična okna: montaža in montaža

Lepota odprtega okna ni omejena na samo namestitev okna. Prav tako je treba vnaprej kupiti pobočja za plastična okna in jih namestiti / namestiti.
  Proge plastičnih oken Cena

Zakaj priporočamo izdelavo sendvič plošč?

Ker je to troslojni material - lahka izolacija med dvema plastema trajne plastike. Te tri plasti zagotavljajo odpornost na mehanske poškodbe, zanesljivo tesnost in odlično toplotno izolacijo. Visoke toplotne izolacijske lastnosti plošče dajejo srednji sloj ekstrudiranega ali polistirena iz pene. Je negorljiv in ima zelo nizko toplotno prevodnost (0,041-0,045 m2 / K)
  Proge plastičnih oken Cena

Dekoracija in vgradnja PVC okenskih pobočij

Plastična pobočja so izdelana iz dveh listov trajnega PVC-ja, napolnjenega s poliuretansko peno. Zaradi iste površine oblikujejo celoto z oknom. Poleg estetike ima material tudi izolacijske lastnosti. Ne postane rumena in sčasoma ne postane plesen. Za enostavno oskrbo PVC-kosov potrebujemo samo čiščenje površine pred prahom. V poreah ne nabirajo vlage in umazanije.
  Proge plastičnih oken Cena

Opis vgradnje plastičnih plošč na okenske proge

Stranske in zgornje PVC plošče so nameščene s pomočjo zaganjalnega profila, ki je pritrjen na okvir, ali pa ga vstavite v utore, ki so bile predhodno izdelane v peni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty