niedziela, 30 września 2018

Spojka tuljave

  Spojka tuljave

Druga vprašanja o tej temi

  • Pomagajte mi najti laminatni laminat KRONOPOL, kolekcijo Helio D2583 je potrebna z dostavo v Krasnodarju okoli 7-8 kvadratov. Kjer sem jo prej vzel, so rekli, da je bila vzeta iz proizvodnje!
      Spojka tuljave

    Popravila plavajočih tal

    Najpogosteje so betonske tuljave v mestih križanja z ogrevalnimi sistemi. To je posledica temperaturnih razlik, vibracij, ki jih betonske površine doživljajo, če ne opazujemo najmanjših razdalj med navpičnimi in vodoravnimi površinami.
      Spojka tuljave

    Polsušna estriha

    Najbolj priljubljen estrih in najlažje za namestitev je narejen iz cementne peskane malte, hkrati pa je tudi najtežji. Masa kvadratnega metra cementnega peska estriha debeline enega centimetra znaša od 18 do 20 kilogramov. Obstajajo betonski estrihi in lažja teža, izdelani so iz lahkih gradbenih betonov (polistiren beton in ekspandiran gline beton), vsak kvadratni meter takšnega estriha, ki tehta od 14 do 18 kilogramov. Uporablja se tudi estrih iz samonivelirnih vzvodov, njihova teža pa je od 12 do 16 kilogramov.
      Spojka tuljave

    Kako se znebiti razpok?

    Tla iz estriha lahko povzročijo razpoke zaradi različnih dejavnikov. Najprej je treba določiti glavni vzrok za razpoke in šele nato nadaljevati popravilo. Če je sestava nepravilna zaradi nezadostne ali prekomerne količine vode v začetni raztopini, se estrih pade, ali pa se posuši predolgo. Drug možen razlog je pomanjkanje dilatacijskih spojev ali blažilnega traku.
      Spojka tuljave

    Navodila o tem, kako ravnati sami

    Z nekaterimi gradbenimi spretnostmi in prostim časom se lahko različne vrste dela izvajajo samostojno. Konec koncev, v resnici plavajoči estrih z lastnimi rokami ni težko. Glavne faze izdelave večplastnega poda so:
      Spojka tuljave

    Tehnologija popravila betona

    Popravilo betonskih podov je praviloma potrebno za stare, poškodovane med obratovalnimi etažami. Vendar obstajajo primeri, ko je treba takoj popraviti nov, pravkar določen beton. To se zgodi s kršitvami tehnologije naprave, kar povzroči nastanek različnih napak: razpoke, nepravilnosti, razhajanja itd. Pogosto nova betonska tla ne dosežejo oblikovne moči blagovne znamke, kar onemogoča njihovo normalno delovanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty