środa, 3 października 2018

Naprava v razsutem stanju

  Naprava v razsutem stanju

Samonivelirna naprava - cena dela na kvadratni meter

Cena za m2 je ključna naprava za samonivelirno tla, pa tudi industrijska in dekorativna tla, navedena zgoraj, brez pregledovanja osnove.
  Naprava v razsutem stanju

Značilnosti epoksidnih tal

Vrsta samorazlivnih tal je industrijska epoksidna tla, ki imajo polnilo kremenovega peska. Epoksi tla so nenadomestljive v sobah z visoko koncentracijo vlage in kemičnih laboratorijih, ker so nevtralni za kemijsko in mehansko delovanje. Imajo široko paleto barv, visoko odpornost na obrabo in dolgo življenjsko dobo. Ekološka varnost in raznolikost oblikovanja določata veliko priljubljenost teh nadstropij.

Cene za samonivelirno tla v Moskvi

Stroški montiranja samonivelirnega tla se izračunajo glede na celotno površino in tehnične parametre površine, vrsto potrošnega materiala in čas dela. Za opravljanje storitev v kratkem času, strokovnjaki uporabljajo visoko kakovostne hitro utrjevanje kompozicije. Stroški samonivelirne naprave ne vključujejo postopkov predhodne faze. Ta dela se plačujejo dodatno.
  Naprava v razsutem stanju

Kaj je samonivelirno tla?

Razsuto tla je vrsta estriha, ki temelji na različnih samorazlivnih spojin. Ta tehnologija je bila prvotno ustvarjena za kritje tal v industrijskih prostorih z veliko kvadraturo, saj so bile hitrosti in značilnosti namestitve najbolj primerne za takšne prostore, predvsem z gospodarskih in tehničnih strani. Samonivelirna tla so se izkazala na pozitivni strani, v prihodnosti pa se je uporaba te tehnologije razširila tudi na druge objekte, vključno s stanovanjskimi prostori.

Izravnavanje tal z samorazlivnimi tlemi.

To ustvarjanje močne, enake, monolitne osnove za nadaljnja zaključna dela. To vključuje pripravo prevleke (polnila, čiščenje ostankov), pripravo cementne mešanice, polnjenje podlage tla, izolacijske stene, nanašanje in izravnavanje malte.
  Naprava v razsutem stanju

Kakšne so prednosti takega premaza?

Najpogosteje so ti izdelki priljubljeni med nakupovalnimi centri, parkirišči, skladišči, proizvodnimi zmogljivostmi, bolnišnicami, šolami itd. Kljub prvemu pogledu je cena precej velika, to je v primeru, ko končni cilj opravičuje sredstva, saj so poli tla drugačni:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty