niedziela, 30 września 2018

DIY mavčne plošče particijo

Zakaj je boljši drywall ↑

Drywall pojavil v gradbenih trgovinah relativno nedavno, pred 10-15 leti, vse stene in predelne stene so bile zgrajene iz opeke ali pene blokov. Kakšna je prednost tega gradiva in zakaj je postala tako priljubljena?
  DIY mavčne plošče particijo

Naprava na vratih v predelu

Če je na mavčni plošči potreben prehod, ga je treba opraviti s profilom vodila. Vgradnja vsakega elementa odprtine mora biti strogo skladna z obstoječo oznako. Višina in širina odprtine sta odvisna od velikosti vratne enote, ki jo je treba namestiti v njej. S strogimi navpičnicami mora biti širina odprtine 2 cm večja od bloka. Pri določanju višine odprtine je treba upoštevati prisotnost ali odsotnost talne obloge, ki mora biti vključena tudi v notranjo velikost predelne stene.
  DIY mavčne plošče particijo

Anatomija septuma iz GCR

Ne glede na vaše ideje, mesto ali velikost, so vse mavčne plošče navadno standardizirane. Temelji na trdnem okvirju iz lesenih tramov ali bolj pogosto iz pocinkanega kovinskega profila. Uporaba slednjih je bolj priljubljena zaradi dejstva, da zelo olajša oblikovanje, brez zmanjšanja, medtem ko je njegova moč.
  DIY mavčne plošče particijo

Vgradnja zidov mavčnih plošč

Namestitev mavčnih plošč se začne s sestavljanjem okvirja. Če želite to narediti, določite lokacijo prihodnje particije in jo označite na stropu. Po tem zmanjšajte profil želene dolžine in z nožnimi nohti pritrdite na strop.
  DIY mavčne plošče particijo

O prednosti pregradnih zidov

Sodobna mavčna plošča iz mavca je odličen material, je odporna proti vlagi, ohranja svojo obliko popolnoma, zato bo stena iz tega materiala trajala več kot ducat let. Z mavčno ploščo je zelo enostavno delo, zato ni veliko fizičnega napora, da označite načrtovano steno in jo sami zgradite.

Kako zmanjšati drywall?

Uporablja se za ta konvencionalni gradbeni nož z zamenljivimi rezili. List mora biti nameščen na ravno trdno površino. Svinec označuje rezilno linijo in rezanje zgornje plasti kartona z nožem. Po tem se lista premakne vzdolž zarezne črte na rob nosilca in se nežno prekine. Vrnitev lista v prvotni položaj, se obrne na rob in ovine. S druge strani je tudi karton, vendar ne skozi. Če zavrtite pločevino in ga premaknete na rob nosilca, ga lahko končno izrežete.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty