wtorek, 2 października 2018

Namestitev gvl na steno video

  Namestitev gvl na steno video

Postopek polaganja mavčnih plošč

Do-it-yourself montaža listov iz mavčnih vlaken na stenah se lahko izvede z uporabo dveh metod: brez okvirja in okvirja. V prvem primeru so plošče GVL zlepljene na površino, v drugem primeru najprej namestijo poseben okvir z lastnimi rokami, na katere so pločevine privit. Podrobneje razmislimo o načinih stylinga.
  Namestitev gvl na steno video

Metoda določanja okvirja

Pri tej izvedbi se pritrditev izvaja na kovinskih ali lesenih profilih. Za polaganje na tleh in stropu morajo biti lesene letve z najmanjšim delom 30x50 mm. Reiki so pritrjeni z vijaki. Navpične police morajo biti s profilom 25x75 mm. Treba je opazovati naklon stojala, ki ne sme biti večji od širine ene plošče, prednostno 400-405 mm. Ploščice so pritrjene na okvir s samoreznim vijakom s korakom 250 mm (če je širina lista 1200-1205 mm). Za segrevanje prostora med stojaloma z uporabo steklene volne.
  Namestitev gvl na steno video

Brezbarvna stenska obloga s suhim zidom

Pri brezkončnih oblogah se uporabljajo mavčni listi. Bolje je, da ne uporabite listov iz mavčnih vlaken (GVL) za pritrditev brez okvirja.
  Namestitev gvl na steno video

Glavni profil blagovne znamke za FCL ali GVL

Kovinski profili se uporabljajo v vseh kategorijah stavb: stanovanjskih, javnih, industrijskih in kmetijskih. Uporabljajo se za oblikovanje okvirjev različnih oblik in namenov, tudi za predelne stene, obloge in spuščene stropove. Okviri so po drugi strani trdna osnova za pritrditev kartona iz gipsa in GVL.
  Namestitev gvl na steno video

Kako zmanjšati drywall?

Uporablja se za ta konvencionalni gradbeni nož z zamenljivimi rezili. List mora biti nameščen na ravno trdno površino. Svinec označuje rezilno linijo in rezanje zgornje plasti kartona z nožem. Po tem se lista premakne vzdolž zarezne črte na rob nosilca in se nežno prekine. Vrnitev lista v prvotni položaj, se obrne na rob in ovine. S druge strani je tudi karton, vendar ne skozi. Če zavrtite pločevino in ga premaknete na rob nosilca, ga lahko končno izrežete.
  Namestitev gvl na steno video

3. Nepravilna izbira profila

Pogosta napaka pri graditeljih različnih kvalifikacij, ko je konstrukcija škatle za predelne stene narejena iz profila stropa, namesto stojala (PS 50/50) in vodila (PN 50/40).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty