wtorek, 2 października 2018

Zaključna vrtec

  Zaključna vrtec

Popravilo vrtcev: kaj je pomembno vedeti?

V vrtcu se udeležujejo otroci iz zelo mladih starosti - ko so najbolj ranljivi za negativne učinke škodljivih kemikalij, ki jih vsebujejo slabe kakovosti gradbenih in končnih materialov. Pri pripravi na prihajajočo prenovo prostorov te vrtca naj bi najpomembnejši kriterij za izbiro končnih materialov ostati njihova varnost za zdravje otrok in šele takrat estetski izgled izdelka ali njegov strošek.
  Zaključna vrtec

Kako se izvaja protipožarna zaščita

Edino, kar se vam zdi potrebno, je, da pokličete našega strokovnjaka, ki bo obdelal gradivo in v prihodnje podprl dragocena priporočila za njegovo vzdrževanje. Na koncu manipulacij na tkivih ni sledi. Poleg tega ne boste niti vedeli, da so bili materiali obdelani, ker nikoli ne razlikujete obdelane tkanine od neobdelane.
  Zaključna vrtec

X. Osebna higiena

98. Osebje vrtca mora delovati v čistih, urejenih oblačilih in obutvi. Pred začetkom dela temeljito umijte roke, položite čisti kopalni plašč ali drugo posebno obleko, odstranite čevlje in previdno vzemite dlance pod kapo ali ruto. Tehnično osebje mora imeti ločeno jutranje obleke za čiščenje prostorov in čisto predpasico za distribucijo hrane. Pred vstopom v stranišče odstranite kopalni plašč in po izstopu temeljito umijte roke z milom in vodo; uporaba otroškega osebnega toaleta je prepovedana. Preden zapustite vrtec, je treba kopalni plašč odstraniti in odložiti v omari.
  Zaključna vrtec

Individualna izbira apartmaja v novih stavbah 8 (812) 649-76-19 + na brezplačnem taksiju

Ta storitev je brezplačna in se izvaja na udobnem taksiju "Taksovichkoff"
  Zaključna vrtec
  Zaključna vrtec

"Severna dolina": apartmaji v okrožju Vyborg od razvijalca

Nov stanovanjski kompleks "Severna dolina" v okrožju Vyborg od razvijalca "Glavstroy-SPb" - eden izmed najbolj ambicioznih in ambicioznih projektov na trgu nepremičnin v Sankt Peterburgu. To je razvojno urbano območje s sodobno infrastrukturo: lastnimi vrtci in šolami, rekreacijskimi površinami, parkirišči, novimi cestami in inženirskimi omrežji. Stanovanjski kompleks "Northern Valley" se nahaja v bližini postaje podzemne železnice Parnas in slikovitega Shuvalovskega parka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty