czwartek, 4 października 2018

Kiti stenski video

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Kiti stenski video

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.

Kiti stene pod ozadje

Putty je obvezen korak pri pripravi zidov za pritrditev ozadja. Z uporabo kiti mešanice, lahko izravnate steno, odstranite vse napake in površinske napake. Postopek poravnave je preprost, vendar pa je krepak.

Kako kiti stene pod ozadje. Priprava zidov

Stene so urejene tako, da so enake, in tako lahko potem lepite tapete na njih. Toda dejstvo je, da je njihovo začetno stanje lahko tako slabo, da je lahko prezgodaj razmišljati o tem, kako zidati zidove, ker najprej morate v njih vtakniti globoke luknje, nato omet in šele nato iti naravnost v kiti. Zato vam priporočam, da se najprej seznanite s svojim prispevkom. Postopek priprave zidov za ozadje, v katerem je jasno predstavljen načrt za delo s stenami, in kit je le eden od korakov.
  Kiti stenski video

Zaključni zidovi kita - zakaj je to potrebno?

Če ne tako dolgo nazaj, je bilo vprašanje oblikovanja zidov preprosto rešeno - na starih tapetah so bile oblečene nove ozadje, obstoječe vrzeli in nepravilnosti pa so bile lokalno ometane s kitom, danes pa vse bolj govorijo o spoštovanju tehnologije priprave površine sten za njihovo končno obdelavo. Zlasti govorimo o zaključku kitov. Glavni namen končnega kita je tako okrasitev sten prostora, ki vam omogoča, da dobite najvišjo kakovost in gladko površino za kasnejšo obdelavo.
  Kiti stenski video

Izbira kita za stene in izračun porabe materiala

Preden kupite kiti v trgovini za strojno opremo, morate natančno preučiti značilnosti različnih vrst kiti, ki so razdeljeni glede na njihov namen:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty