sobota, 6 października 2018

Putty wikipedia

  Putty wikipedia

Priprava površin za dodelavo

Po zaključku demontaže starih premazov je treba odpraviti napake sten in stropa. Za olajšanje penetracije materiala za popravilo (kiti) v razpoke, jih je treba razkrojiti (razširiti), poškodovane površine očistiti šibko sprijemljivih delcev in sloje ometnega sloja je treba popolnoma odstraniti. Površine, pripravljene na ta način, so nujno obdelane s praškom za higroskopske baze (vlage).
  Putty wikipedia

Kako uporabljati kit na avtomobilih

Kiti se uporablja z gladkimi in lahkimi premiki od vrha do dna, v več korakih ne sme biti veliko kiti materiala. Kiti kiti prelijemo v tankih plasteh, tako da ne postane porozna in se ne preplaši. Po prebijanju več prestopov nadaljujte z mletjem.
  Putty wikipedia

Kako vtakniti zid

Ta vrsta materiala ima visoko stopnjo odpornosti proti visoki vlažnosti prostora in se ne skrči. Vendar pa je precej draga. Danes proizvajalci proizvajajo suhe in pripravljene za uporabo zmesi. Prednost prve možnosti je možnost shranjevanja za dolgo časa (pod določenimi pogoji). Kuhani kit je enostaven za uporabo. Ni vam treba izračunati razmerij in mešanico uporabiti z mešalcem. Tako lahko prihranite čas. Vendar pa zmesi večjo krčenje in za uporabo plasti manj kot 2 mm so kategorične.
  Putty wikipedia

Kakšne so naloge površinskih ometov s sintetičnimi materiali?

Niso vsi mladi navadno sedeli na koncu srednje šole za mizo še 5-6 let, želijo čim prej začeti zaslužiti, zato izberejo gradbeno specialiteto in se hitro odločijo, kje študirati. Morda ne postanejo mojster suhe gradnje, vendar pa lahko pridobijo specializacijo tilerja.
  Putty wikipedia

OMEJITEV POVRŠINE

Ko ste pripravili površino, nadaljujte s čiščenjem. Primer daje površino enakomernost, zmanjšuje poroznost, izboljša protikorozijske lastnosti, poveča adhezijo z nadaljnjimi barvnimi plastmi.
  Putty wikipedia

Kako premagati majhne razpoke v stropu in stenah

Torej, kar se je najbolj balo, se je zgodilo - na stropu se je pojavila izdajalna kreka. Očitno so se stropne plošče premaknile na neki nenameren način ali pa so plošče slabo povezovale s stenami. Toda kaj se je zgodilo. In to morate kmalu odpraviti. Na srečo zdaj veliko improviziranih sredstev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty