wtorek, 2 października 2018

Svetila za osvetlitev fasad

  Svetila za osvetlitev fasad

Arhitekturna razsvetljava različnih vrst predmetov

Pri razvoju projekta arhitekturne razsvetljave strokovnjaki upoštevajo značilnosti strukture. Torej so poslovni objekti (pisarne, poslovni centri, banke itd.) Praviloma pokriti v celoti in vhod v njih je lahko napolnjen z drugačno barvo. Poleg nakupovalnih centrov, da bi pritegnili kupce, lahko namestite svetle reflektorje, ki tvorijo stebre svetlobe na nočnem nebu. Priporočljiva je tudi uporaba močnih svetlobnih naprav za osvetlitev novih stavb v fazi prodaje.

Elegantna zasnova visokih zgradb

Z uporabo sodobnih LED svetlobnih virov lahko elegantno okrasite ne le notranjost hiše, ampak tudi učinkovito spremenite videz stavbe. LED svetilke za osvetlitev fasad - to je edinstvena rešitev, ki vam omogoča, da izberete stavbo ali okrasite dvoriščno teraso.
  Svetila za osvetlitev fasad

Arhitekturna razsvetljava gradbenih fasad

Po našem mnenju je uporaba MGL reflektorjev za dekorativno osvetlitev gradbenih fasad preteklost zaradi uporabe visokokakovostne LED opreme, ki ima življenjsko dobo od 10 do 15 let, brez vzdrževanja, zamenjavo svetilke.
  Svetila za osvetlitev fasad

Uporaba LED fasadnih luči

Danes so fasadne LED luči za razsvetljavo stavb uporabljene ne le v mestih. Uporabljajo se za označevanje zasebnih hiš in domačij, kočinskih naselij. Svetilke za fasado hiše se trenutno uporabljajo povsod. LED fasadne svetilke za osvetlitev trgovin, restavracij, kulturnih centrov in celo nebotičnikov v največjih mestih sveta so postale nepogrešljiv del podobe mesta.
  Svetila za osvetlitev fasad

LED osvetlitev

Najpogosteje se osvetlitev fasade uporablja za osvetlitev fasade. Ta vrsta razsvetljave ima veliko več plusov kot minusov. To pojasnjuje veliko povpraševanje po LED žarnicah.
  Svetila za osvetlitev fasad

Arhitekturne in krajinske LED žarnice

Arhitekturna razsvetljava s pomočjo LED-svetilk je sodobna rešitev za dekorativno razsvetljavo fasad urbanih in zasebnih stavb, spomenikov in skulptur, dreves in drugih predmetov. Ta oblika svetlobnega dizajna je zamenjala cevi in ​​halogenske reflektorje. Prvi se ni razlikoval od odpornosti proti mehanskim poškodbam in zanesljivosti, medtem ko je slednji potreboval znatno večje zmogljivosti. LED svetilke združujejo vse moči uličnih svetilk in znatno zmanjšajo porabo energije z večjo učinkovitostjo in dolgo življenjsko dobo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty