wtorek, 2 października 2018

Zasnova kuhinje v zasebni hiši

  Zasnova kuhinje v zasebni hiši

12 nasvetov o urejanju kuhinj v deželi

Nasvet 1. Izberite stil notranjosti kuhinje v skladu s slogom fasade hiše in značilnostmi terena

Praviloma se slog notranjosti kuhinje dvodelne hiše (in drugih prostorov) oblikuje na podlagi okusov njegovih prebivalcev, pa tudi ob upoštevanju sloga fasade hiše. Včasih na izbiro vplivajo posebnosti območja, na katerem stoji hiša. Recimo svojo zgodovino ali bližino reke / morja. To je tako super, ko sta notranjost, zunanjost in okolica hiše naravno nadaljevanje drug drugega. Tukaj je nekaj nasvetov za pomoč pri odločanju:
  Zasnova kuhinje v zasebni hiši

Govorimo o velikostih in oblikah.

Za razliko od standardnega apartmaja, kjer je kuhinja najpogosteje majhna pravokotna soba, je v zasebni hiši lahko ta soba v kakršni koli obliki in območju.
  Zasnova kuhinje v zasebni hiši

Vse ima svoje mesto: izberite pravo postavitev kuhinje

Treba je takoj reči, da je ureditev notranjosti kuhinje v zasebni hiši in stanovanju drugače. To izhaja iz dejstva, da je prostor v kuhinji v primeru zasebne hiše praviloma načrtovan vnaprej.
  Zasnova kuhinje v zasebni hiši

Kuhinja dnevna soba v zasebni hiši - 7 oblikovalskih fotografij

Kuhinjska zasnova dnevna soba v zasebni hiši ali, kot se ji pravimo tudi kuhinjski studio, je možnost oblikovanja trendov, ki zaradi praktičnosti postaja vedno bolj priljubljena in omogoča ustrezno razporeditev dodeljenega prostora. S to možnostjo lahko vizualno povečate notranjost zasebne hiše, hkrati pa združujete rekreacijo in kuhinjo. Kombinirana kuhinjska dnevna soba - odlična možnost za sprejem gostov in praznike. Upoštevajte, da je treba pri svoji zasnovi posebno pozornost nameniti dobremu ekstraktorju, da bi čim bolj zmanjšali prodor živil v dnevni prostor.
  Zasnova kuhinje v zasebni hiši

Značilnosti ureditve kuhinje v zasebni hiši

V idealnih razmerah, če se na stropu v kuhinji uporabljajo materiali, odporni proti vlagi, jih je mogoče enostavno očistiti iz saj, ki je v kateri koli kuhinji neizogibna, tudi dobro zračena. Morda boste morali namestiti dodatno opremo za razsvetljavo na delovne površine in nad mizo za prehrano.
  Zasnova kuhinje v zasebni hiši

Načrtovanje zasnove kuhinje v hiši iz hiše

Razvijanje zasnove vsakega prostora mora temeljiti na lokaciji njegovih glavnih komponent. Obvezne komponente kuhinje so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty