sobota, 6 października 2018

Kako lepiti ozadje za slikanje na stenah video

  Kako lepiti ozadje za slikanje na stenah video

Značilnosti netkane ozadje ↑

Kljub temu, da netkani ozadje ni drugačen v videzu drugih vrst ozadij, to ni navaden material. Okrasni sloj vinila se nanese na njih ne na papirju, temveč na netkani material, ki je zlepljen na papirno podlago. Flizelin - netkani material, dobljen s stiskanjem vlaken. Ima amorfno strukturo, zato ohranja visoko stabilnost v vseh smereh. To zelo olajša delo z materialom. Masa platna je prav tako zmanjšana, tako da imajo netkani ozadji praviloma širino, ki je dvakrat večja od običajnih platen - 1 m 6 cm.
  Kako lepiti ozadje za slikanje na stenah video

Kako lepiti ozadje za slikanje

Vsako lepilo ni primerno za ozadje za slikanje. Na primer, za papirnate ozadje lahko vzamete univerzalne in za netkane, vinilne, netkane in steklene vlaknene ozadje, je bolje, da vzamete lepilo QUELYD ali drugo, vendar so posebej zasnovane za tovrstno ozadje.
  Kako lepiti ozadje za slikanje na stenah video

Kako lepiti ozadje za slikanje, tako da ne poškodujete teksture

Kakršna koli strukturna ozadje, ki je lepljena na poseben način, jih ne smete utrjevati s suho čisto krpo, saj lahko na ta način poškodujete vtiskovanje. Preden začnete delati, dobite mehak, a precej elastičen pramen ali barvni valj in s pomočjo teh preprostih naprav lahko gladko ozadje izpopolnite v odlično stanje. Lepilo za ozadje, ki temelji na netkanih tkaninah, se uporablja samo za steno, ki zagotavlja znatne prihranke in enostavnost zaključnih del.

Različne ozadje za slikarstvo

Preden boste izvedeli vse tanke barve postopka barvanja ozadja za slikanje z lastnimi rokami, se morate odločiti za svoje sorte in ugotoviti, katero vrsto ozadja bo najbolj primerna za vašo sobo:
  Kako lepiti ozadje za slikanje na stenah video

Kako lepiti ozadje za slikanje: faze dela ↑

1. V začetni fazi se pripravi površina sten. S tem odstranite stare ozadje. Težko odstranljive kose krpo navlažijo z vodo, po kateri se jih zlahka odstranijo s kovinsko lopatico. Po potrebi so stene ometane in premazane s premazom. Lepilo za ozadje, razredčeno v skladu z navodili, lahko deluje tudi kot temeljni premaz.
  Kako lepiti ozadje za slikanje na stenah video

Nenavadni načini slikanja netkanih ozadij

Poleg tradicionalne tehnologije barvanja, obstaja več načinov za uporabo dekorativni premaz na ozadje z netkani podlagi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty