piątek, 5 października 2018

Dekoracijo apartmajev z lastnimi rokami

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Dekoracijo apartmajev z lastnimi rokami

DIY popravilo sten

Popravitev sten v stanovanju je druga faza za stropom. Najbolj priljubljena vrsta dekoracije sten je ozadje, vendar obstaja več originalnih vrst premazov. Popravite stene z lastnimi rokami, še lažje kot tla ali strop.

Prenova stanovanj z lastnimi rokami z uporabo suhih zidov

Nepremičninska agencija LETO ponuja hiše v Sočiju po zelo nizkih cenah. Oglejte si katalog hiš na let-realty.ru.
  Dekoracijo apartmajev z lastnimi rokami

Nasveti za tiste, ki nameravajo prenoviti stanovanje z lastnimi rokami

Po statističnih podatkih več kot polovica lastnikov stanovanj želi svoje stanovanje popraviti v celoti ali delno z lastnimi rokami. Ne bom ugovarjal, remont je odlična priložnost za popolno prenovo vašega stanovanja, pa tudi za popravilo prekinjenih in zastarelih delov hiše.
  Dekoracijo apartmajev z lastnimi rokami

Pojdi na glavno

Umazano delo

Začeti naj bi z najslavnejšim delom - vodovodom in električarji. Ne smemo pozabiti, da so prihranki pri vodovodu in elektriki nesprejemljivi. Vsa druga dela se lahko enkrat znova obrnejo, da nekaj kupijo, toda z žicami in cevi, ki so oplaščeni v steni, ne morete storiti nič več. Če naredite kaj narobe, če boste prihranili nekaj in kupili nekaj narobe, potem ga boste lahko popravili le, če znova opravite vsa popravila.
  Dekoracijo apartmajev z lastnimi rokami

Popravite in zaključite stanovanje, naredite to sami

Vas zanima, kako začeti obnovo stanovanja? Na našem gradbenem portalu boste izvedeli, kako popraviti in okrasiti stanovanje ali sobo sami, s svojimi rokami pa v redu! brez storitev dragih podjetij. Prihranek vašega družinskega proračuna za popravila je preprost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty