czwartek, 4 października 2018

Polaganje ploščic na hodnikih

  Polaganje ploščic na hodnikih

↑ Priprava površine za ploščice

Osnovne zahteve za površino ploščice so: mora biti ravna, toga in trpežna. Čudno, trdnost, trpežnost in estetika prevleke za ploščice bodo odvisni od skladnosti s temi zahtevami.
  Polaganje ploščic na hodnikih

Udobne napeljave

Kavlji za težke vreče, ki se prodajajo v kateri koli trgovini s strojno opremo, stanejo peni. Preživite ne samo zase - kupite takoj za vse sosede na stopnišču. In ne kupujte samo - vijak. Vrnili ste se iz dela s številnimi otroškimi nahrbtniki, snemljivimi čevlji, paketi Auchan in poskusite najti ključe s svojim prostim prstom. In potem - tako darilo usode: dober sosed, ki je želel ostati anonimen, je za vrečo privil kavelj.
  Polaganje ploščic na hodnikih

Indikatorji drsnih ploščic za polaganje vhodov

Praviloma so ploščice z visoko barvno odporno barvo in s grobo reliefno površino. Ta ploščica zagotavlja odlično oprijem na premaz, vendar zaradi skrbi za kopičenje umazanije previdno povzroča večje težave. Glede na stopnjo adhezije je celotna ploščica razdeljena na pet kategorij:
  Polaganje ploščic na hodnikih

Kakovostne ploščice za vhod

Za ploščice za vhod je bil dolg čas, je pomembno, da izberete možnost, ki ustreza pogojem delovanja. Strokovni svetovalci vam bodo povedali, kateri modeli so primernejši za take prostore. Kupovanje ploščic iz spletne trgovine je koristno zaradi številnih razlogov, na primer ugodnih cen, dostave na dom, strokovne pomoči pri izbiri izdelka. Pomembna je tudi kakovost polaganja osnovnega sloja. Pravilno izvedena dela bodo podaljšala življenjsko dobo. Če v raztopini ali lepilu ni praznjenja, se to izogne ​​videzu razpok.
  Polaganje ploščic na hodnikih

Metode za polaganje talnih plošč (fotografija)

Zdaj obstaja veliko število vrst ploščic in načinov, kako ga položiti na tla. Od nenavadnih risb, barvnih razlik, oči razpršijo in je težko izbrati. Pomembno je, da ne pozabite splošnega koncepta notranjosti, odtenkov in pohištva.

Druga vprašanja o tej temi

  • Kako lahko zvočno izolirate spalnico iz ostalega stanovanja? Pozdravljeni! Kako lahko zvočno izolirate spalnico iz ostalega stanovanja? To so navadna lesena vrata. Težava je v tem, da vstanejo prej, moja žena ima zelo občutljivo sluh in moje korake do stanovanja preprečujejo spanju

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty