poniedziałek, 1 października 2018

Prezračena fasada porcelanskih ploščic

  Prezračena fasada porcelanskih ploščic

Elementi in vozlišča ventfasada

Konstrukcije prezračevanih fasad so povezava različnih kovinskih in drugih sklopov, ki tvorijo podsistem za sestavljanje obrnjenega materiala na fasadi stavbe. Glede na izbrano blagovno znamko sistema in pritrdilnih elementov se sestava sestavnih delov lahko razlikuje. Da bi pravilno določili število delov, ki jih potrebujete za prezračevano fasado, morate natančno napačno izračunati oblikovalci, sicer boste morali nenehno ponovno kupiti manjkajoče komponente prezračevane fasade ali sprejeti presežek, ki ga imate. Prodamo samo certificirane izdelke, dokazano posebno strokovno znanje in preizkuse znanja.
  Prezračena fasada porcelanskih ploščic

Naprava fasade porcelana

Kot je bilo omenjeno zgoraj, se obloga stavbe ne nahaja v bližini stene, ampak na kratki razdalji od nje. Keramične granitne plošče imajo zaščitno in dekorativno vlogo ter se lahko uporabljajo tudi kot posamezni stanovanjski material.

Porcelan ploščice za fasado

Obloga sprednjega porcelana ploščice spada v skupino umetnih končnih materialov. Kot surovine za proizvodnjo porcelanskih ploščic se uporabljajo: gline, pesek (kremen), feldspar. Uporaba naravnih barvil omogoča pridobitev plošč različnih barv ali stiliziranih "pod granitom".
  Prezračena fasada porcelanskih ploščic

Kaj je prezračevana fasada?

Z uporabo tehnologije prezračevanih fasad ustvarjamo še eno dodatno steno, ki se nahaja na najmanjši razdalji od glavnega in je na poseben način pritrjena na poseben podsistem. Zaradi tega je hišna stena zaščitena pred neposrednim izpostavljanjem okolju, obstoječa razdalja med glavnimi in pomožnimi stenami pa je dobro prezračevana (torej ime prezračevane fasade), preprečuje kopičenje vlage, vlažnosti in s tem gnitje.
  Prezračena fasada porcelanskih ploščic

Prezračene fasade

Z leti 1999 montiramo prezračevane fasade neposredno od proizvajalca: na voljo je 30 fasadnih rešitev, redni dobavni roki, zanesljivost gradnje je 25 let, zaključujemo certifikate in tehnična potrdila.
  Prezračena fasada porcelanskih ploščic

Kaj je značilno za fasade granita?

Načelo delovanja takšne fasade je preprosto. Zračni tokovi, ki krožijo v reži med toplotnim izolatorjem in zaslonom, odstranijo prekomerno vlago, ki izstopa iz sten in tvori v obliki kondenzata. Zahvaljujoč temu je znotraj stavbe ustvarjena zdravo mikroklimo z optimalnim režimom vlažnosti, medtem ko so stene sami in toplotni izolator zanesljivo zaščiteni pred gnitjem poleti in pozimi zaledenitve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty