niedziela, 30 września 2018

Dokončanje vhodov 10-nadstropne stavbe

Vzdrževanje vhoda

Sedanje popravilo vhoda se imenuje popravilo, ki je izdelano z določeno frekvenco. To je običajno določeno v zakonskih ali lokalnih aktih. To pomeni, da je trenutno popravilo vhoda izvedeno v skladu z vnaprej določenim načrtom in roki. Zato ga je mogoče imenovati načrtovano. Ni vse ZhEKi strogo opravljajo to delo, zato je v prisotnosti HOA veliko lažje nadzirati čas izvedbe načrtovanega dela.
  Dokončanje vhodov 10-nadstropne stavbe

Specifikacije v gradbeništvu

Monolitna hiša z uporabo fiksne opažne tehnologije (VST). Fasada je sistem toplotne izolacije Baumit (16 cm). S prevleko reliefnega dekorativnega ometa. Vsi apartmaji imajo zastekljene balkone in lože. Vsi balkoni in lože imajo kovinske ograje.

Higienske zahteve

2.7. Pri oblikovanju stanovanjskih stavb je treba upoštevati kompleksne zahteve za zagotavljanje insolacije do stanovanj in njihovo zaščito pred sončnim pregrevanjem, hrupom, močnimi vetrovi in ​​drugimi škodljivimi dejavniki. Pri postavljanju stanovanjskih stavb na lokacijo je potrebno zagotoviti stanovanjske prostore s insolacijo v trajanju od 1,5 do 3 ure, odvisno od širšega območja in vrste zgradbe. Pri načrtovanju stanovanjskih stavb in blokovskih odsekov za določitev prilagodljivosti urbanističnega načrtovanja je priporočljivo upoštevati sektorje neugodne orientacije, prikazane na sl. 19
  Dokončanje vhodov 10-nadstropne stavbe

Težave pri nakupu stanovanj

Če boste kupovali stanovanje brez posrednikov na sekundarnem trgu, morate slediti določenim taktikam, da ne boste prevarani. Tukaj so ukrepi, ki jih povzročajo scammers:

Ilsur Metshin - za investitorje nepremičnin Molodezhnyja: "Seveda bi rad veselil drugih hiš"

Začelo se je zapuščanje "Ozadja" na poreklu Noksinskega: hišna številka 1 "odmrznjena", hiša številka 3 obljublja, da bo minila do konca poletja

Prodal bom 3 sobe v 4-sobnem apartmaju Chizhovka, zamenjal bom za...

74 kvadratnih metrov skupna površina, 3. nadstropje, opeka 9. nadstropje. hiša (temeljita popravila v letu 2009), v fazi privatizacije ni naroila za najemnino. Upošteval bom vaše ponudbe (brez doplačil z naše strani).3 sobe (10 × 18 × 13) s pripadajočim balkonom. 291176244 (viber)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty