wtorek, 2 października 2018

Zaščita dela na zemljanih delih

  Zaščita dela na zemljanih delih

Varstvo dela v gradbeništvu

Pravila o varstvu delavcev v gradbeništvu imajo široko področje uporabe. Med izvajanjem gradbenih del v drugih sektorjih gospodarstva je treba med drugim upoštevati ta pravila. Gradbena industrija se nanaša na kapitalsko intenzivne in resursno intenzivne vrste gospodarskih dejavnosti. Posebna značilnost konstrukcije je večkomponentna struktura dela, trajanje delovnega cikla, veliko število udeležencev v ustvarjalnih dejavnostih, sistem upravljanja na več nivojih, veliko število pravil in predpisov, ki urejajo vsako fazo gradbenega procesa.

2. VARNOSTNE ZAHTEVE ZA TEHNOLOŠKE PROCESE

Splošne zahteve

2.1. Stroji in mehanizmi za izgradnjo cest, ki se uporabljajo pri gradnji podzemne železnice, morajo biti v skladu z varnostnimi zahtevami GOST 12.2.003-74 *. GOST 12.2.011-75 *, "Sanitarne in higienske zahteve za proizvodno opremo", ki jih je odobrilo Ministrstvo za zdravje ZSSR, ter "Enotne varnostne zahteve za konstrukcije strojev in opreme, izdelane in izdelane v transportni gradnji", ki jih je odobrilo Ministrstvo za promet in gradbeništvo ZSSR.
  Zaščita dela na zemljanih delih

Usposabljanje, certificiranje in preusposabljanje graditeljev

Usposabljanje, certificiranje in preusposabljanje strokovnjakov gradbenega kompleksa je danes prednostna naloga za razvoj podjetij za vse organizacije, ki se ukvarjajo s področja gradbeništva, projektiranja in inženirskih raziskav.
  Zaščita dela na zemljanih delih

Značilnosti varstva delavcev delavcev mestnih električnih vozil

Pravila OT za mestni električni prevoz potrjuje odredba Ministrstva za delo Rusije z dne 14.11.2016 št. 635n in je začela veljati 19. aprila 2017.
  Zaščita dela na zemljanih delih

O programu dodatnega poklicnega izobraževanja

"NTU", ki opravlja izobraževalne dejavnosti v okviru licence, nudi strokovnjakom z različnimi stopnjami strokovnega usposabljanja, da se udeleži dvotedenskih osvežitvenih tečajev "Dela na področju gradnje, rekonstrukcije in remonta.
  Zaščita dela na zemljanih delih

Ukrajina Obrahti navodila za varstvo pri delu s plovili

Leseni trakovi se lahko uporabljajo kot obloge. Navodila o varnosti pri delovanju s posodami z izrezanimi vtičnicami za cilindre, kakor tudi z vrvmi.

LLC "SvarKomplekt"


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty