środa, 3 października 2018

Postavitev videa na mehki strehi

  Postavitev videa na mehki strehi

Montaža strešnega materiala

Prvi korak je postaviti ploščice za zavese - poseben element strešne kritine. Vsi proizvajalci ne nudijo posebne ploščice za previs. V tem primeru morate uporabiti trak materiala, ki je izrezan iz navadne skodle - odrezane so cvetni listi. Odvisno od višine strehe 2 cm, so nastale elemente zlepljene.
  Postavitev videa na mehki strehi

Prednosti skodle

Ta osnova ima glavne prednosti - majhna teža in nizka cena. Enostavnost mehkih ploščic vam omogoča, da ustvarite temelje in hiša ni precej velika, zahvaljujoč temu pa je prihranek na gradbenih materialih in plačilo za delo. Poceni stroški strešnega materiala vam omogočajo tekmovanje s težkimi strešnimi kritinami.
  Postavitev videa na mehki strehi

Posebnost mehke strehe

Materiali iz skupine mehkih strešnih prevlek so modificirane različice starega strešnega materiala. Nov razvoj se je izposodil iz predhodne fleksibilnosti in lahkotnosti, ki je upravičeno dosegel seznam ugodnosti. Ohranili so nepremostljive vodoodbojne lastnosti, zaradi katerih lesena podlaga in strešni sistem služita dlje. Sestava se je izboljšala, zaradi česar so se pogoji brezhibnega dela z materiali povečali za trikrat.
  Postavitev videa na mehki strehi

Polaganje mehkih ploščic Shinglas (Shinglas)

Po krepitvi prevlek strehe s kovinskimi trakovi lahko nadaljujete pri polaganju mehkih ploščic. Vsa inštalacijska dela lahko izvaja ena oseba, potrebna bodo samo naslednja orodja:
  Postavitev videa na mehki strehi

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Postavitev videa na mehki strehi

Materiali za montažo

Mehka strešna kritina je poenoten koncept za valjane materiale, polimerne membrane, skodle in posebne mastike, ki se uporabljajo pri strešnih delih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty