niedziela, 30 września 2018

Kompresorski omet

  Kompresorski omet

Pištolska pištola v akciji.

Pred nanašanjem ometa s kompresorjem je potrebno zaščititi obraz s plastično masko, saj z močnim pritiskom iz cevi delci kompozicije lahko z veliko močjo letijo na straneh. Nato vklopite kompresor in napolnite cementni lij. Ko deluje šoba kartušne enote, mora biti na ravni pasu.

Mehanski omet - stene bodo presenetljivo gladke

Predstavljajte si, da morate omet 200 kvadratnih metrov sten, ki nam v bistvu daje standardno dvosobno stanovanje. Tukaj lahko dodate 50 kvadratov stropa. Poslano? Strašno? Torej, to delo lahko opravite ročno, tedne in pol ali tako, ali čez nekaj dni lahko naredite enako količino zaključka, vendar samo s pomočjo posebne opreme. Mehansko ometanje površin se izvaja s pomočjo dveh popolnoma različnih enot - mavčne postaje in pištole s kompresorjem. Dve različni možnosti, ki dajejo enak rezultat, in sicer - popolnoma ravne stene, z izredno vzdržljivim slojem ometa.

Značilnosti pištole za omet

Pištola je sposobna izdelati zelo kvaliteten omet na stenah. Kako to storiti, si lahko ogledate v videoposnetku. Kartonska pištola lahko obdeluje več kot sto kvadratnih metrov površine na dan. Kakovost sploh ne trpi. Njegove prednosti so:

Mavčne stene in metode njene uporabe

Kot smo že omenili, je vprašanje, kako postaviti krzno na steno, mogoče rešiti vsaj na štiri načine ali bolje s pomočjo štirih različnih orodij. Vsi ti omogočajo, da delate hitro in, kar je najpomembneje, preprosto, kar omogoča brez sodelovanja strokovnjakov pri zaključku fasade hiše. Poglejmo si podrobneje ta orodja in tehnologijo njihove uporabe.
  Kompresorski omet

Spužvasti žleb za ometanje, mletje in glajenje sten

Zaključna dela so sestavni del gradnje katere koli stavbe. Najbolj tradicionalni in skupni zaključni material se šteje za omet. Postopek ometanja je zakoreninjen v daljni preteklosti.
  Kompresorski omet

Slikanje fasade hiše pod plaščem

Najboljša možnost za barvanje je nanos barvnega ometa. Da bi to naredili, dodamo barvilo v končno mešanico v takšno količino, da zagotovimo želeno odtenek in intenzivnost. Barvni omet praktično ne zbledi, v primeru mikroskopov pa ni razlike v barvi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty