czwartek, 4 października 2018

Toplotna izolacija

  Toplotna izolacija

Izolacija korunda

Ultrafinska tekoča keramična izolacija Corundum, ponujena na trgu, je v številnih primerih optimalna rešitev glede učinkovitosti pri zaščiti izdelkov, trajnosti in enostavnosti uporabe, vendar žal ne cene. Ultratna toplotna izolacija Corundum je tekoča sestava na osnovi vode, katere glavna sestavina je polimerna lateksna sestava. Njegova uporaba je iz prekrivanja sten stavb in konstrukcij do toplotne izolacije različnih vrst cevovodov (zrak, voda). Uporablja se tudi za uporabo pri različnih vrstah industrijske opreme.
  Toplotna izolacija

Vrste toplotne izolacije in njihove lastnosti

Če ne veste, kako izbrati izolacijo, se morate najprej sklicevati na njegovo razvrstitev. Toplotnoizolacijski materiali se razlikujejo glede na vrsto osnovne surovine, oblike in videza, strukture, gostote, togosti, toplotne prevodnosti, uporabe.

Osnovne zahteve za sodobne izolacijske materiale

Visokokakovostna izolacija naj bi zmanjšala prenos toplote, kar zagotavlja ohranjanje udobnih indikatorjev temperature znotraj prostorov. Odvisno od specifike objekta, se lahko ogrejejo notranje in zunanje stene, tla, podstrešje, tla, strešna kritina in drugi strukturni deli stavb.
  Toplotna izolacija

Prednosti uporabe izolacije za cevi

Toplotna izolacija cevovodov omogoča inženirskim sistemom, da znatno zmanjšajo izgubo toplote. Izolacijski materiali lahko zaščitijo cevovode pred škodljivimi vplivi okoljskih in kemičnih okolij, zagotavljajo odpornost proti mikroorganizmom in plesni. Izolacija cevi Perm bistveno zmanjša nevarnost poškodb cevovoda od zunanjih mehanskih vplivov. Toplotna izolacija opreme in cevovodov bo povečala življenjsko dobo cevovoda, zaščito cevi pred kondenzacijo in korozijo. Izolacijski material je nevnetljiv in popolnoma ognjevaren, netoksičen in okolju prijazen.
  Toplotna izolacija

Materiali za toplotno izolacijo na osnovi mineralne volne

So podloge ali plošče določene debeline in površine. Sestava surovin za njihovo proizvodnjo se lahko razlikuje glede na želene značilnosti materiala. Zato smo predstavili hidrofobne izolacijske plošče, pa tudi materiale, ki imajo absolutno okoljsko varnost.
  Toplotna izolacija

Toplotna izolacija hiše iz Penoterma

Penoterm proizvaja sodobne, dobro preizkušene izolacijske materiale za izolacijske hišne konstrukcije in tehnične cevovode. Uporaba vodilnikov PenoHome in PenoProf vam omogoča, da zmanjšate izgubo toplote, zmanjšate raven hrupa in ustvarite udobno mikroklimo v stavbi. Tudi zaradi uporabe izolacije je mogoče znatno povečati celotno življenjsko dobo stavb, ne da bi zmanjšali njihovo uporabno površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty