sobota, 6 października 2018

Projekt dvonadstropne hiše 8 do 8

  Projekt dvonadstropne hiše 8 do 8

Načrt dvonadstropne hiše 8 do 8

Dvonadstropna hiša od 8 do 8 metrov pomeni, da je površina 1. nadstropja 64 kvadratnih metrov - dokaj dostojno območje, ki je enako 3 ali celo 4-sobno stanovanje v mestu. Toda v dvonadstropni hiši je še eno nadstropje s skoraj enakim prostorom.
  Projekt dvonadstropne hiše 8 do 8

Različne možnosti za načrtovanje hiše 8 do 8

Postavitev hiše 8 do 8 je ekonomična možnost za gradnjo. 64 kvadratov bo omogočilo namestitev dnevne sobe, 2 spalnici, kuhinje in hodnika. Te velikosti ne presegajo standardnega 2-sobnega apartmaja. Ekonomski domovi zahtevajo manj materialov za gradnjo sten in sten, za notranjo dekoracijo, vgradnjo tal in strešnih kritin. V tem primeru lahko računate na preveč težko podlago. Najpogosteje je postavitev hiše 8 do 8 povezana z izgradnjo enostranske strukture. Obstajajo možnosti za takšne stavbe z dvema nadstropjema ali stanovanje s podstrešjem. Ob istem času, v drugem nadstropju so spalnice, v prvem nadstropju pa je hodnik, kuhinja, hodnik ali hodnik. Kopalnica je lahko v prvem nadstropju ali na drugem.
  Projekt dvonadstropne hiše 8 do 8

NarcisStroy - dom za življenje

NarcisStroy ponuja projekte hiš iz profiliranega lesa. Tukaj lahko izberete tipičen projekt, ki ga razvijejo visokokvalificirani strokovnjaki, ali pa uporabite katero koli od svojih arhitekturnih idej. Standardni projekti lesenih hiš iz bara so odlična odločitev za hišo, saj imajo številne prednosti:
  Projekt dvonadstropne hiše 8 do 8

Lesena hiša iz barov 8,4h8,4

Pripravljen projekt hiše 8,4h8,4

Lesena hiša z balkonom in prostorno teraso je izdelana iz 150x150 lesa s skupno površino okoli 140 m2. Streha hiše je dvojno pobočje, v drugem nadstropju je balkon na sprednji strani hiše in majhen na hrbtu. Na hrbtni strani stavbe je prostorna terasa za udobno rekreacijo na prostem z družino ali prijatelji.
  Projekt dvonadstropne hiše 8 do 8

Kaj je še treba upoštevati

Prisotnost visoke verande in korakov pri vhodu v hišo določi višina kleti. Visoka kletna streha zagotavlja toplotno izolacijo v pritličju in zahteva gradnjo visokega verandi in stopnic. Nizka klet je obvezna talna izolacija in je omejena na nizko verando z enim ali dvema korakoma na vhodu v hišo.
  Projekt dvonadstropne hiše 8 do 8

Značilnosti postavitve in podnebne cone

Vremenske razmere skrajnega severa in osrednjega dela Rusije narekujejo svoje pogoje za ureditev stanovanjske hiše. Eno najpomembnejših vprašanj, ki jih je treba obravnavati, je kakovostna toplotna izolacija vseh prostorov. V takih primerih so za projekte lesenih hiš in vikend značilni odsotnost arhitekturnih zlomov v stenah ter temeljna izolacija tal in mejnih stropov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty