piątek, 5 października 2018

Stadion v Samari do leta 2018

  Stadion v Samari do leta 2018

Projekt stadiona v Samari na svetovni pokal 2018

V skladu z odobrenim projektom mora stadion namestiti okoli 45.000 gledalcev. Ker je njegova aktivna uporaba načrtovana po svetovnem pokalu 2018, mora izpolnjevati vse sodobne zahteve. Na primer, polje z naravno trate bo opremljeno s sistemom ogrevanja, ki vam bo omogočil, da se igrate tudi v hladnem obdobju. Stadion bo gostil več tekem svetovnega pokala.
  Stadion v Samari do leta 2018

"Stadion v Samari"

Vodstvo Samarske regije je močno in podrobno odgovorilo na pritožbo Aleksandra Khinshteina, ki je popolnoma zavrnil svoje obtožbe. Vendar obljubljeno novo vrednotenje projekta v enem tednu ni sledilo obljubi Dmitrija Shlyakhtina.
  Stadion v Samari do leta 2018

Leteča krožnika kot stadion

Arena, zasnovana za 45 tisoč gledalcev, se gradi na vhodu v Samaro, v bližini glavnih avtocest, ki vodijo do letališča in Togliatti. Arhitekturna rešitev stadiona odraža podobo Samare kot mesta letalstva in vesoljske tehnologije. Struktura bo sferična kupola do višine 60 metrov z zarezo v sredini, ki spominja na letečo krožnico.
  Stadion v Samari do leta 2018

"Nogometna arena v Samari je samo prostor!"

Uradno ime stadiona je Cosmos Arena. Pravzaprav je bila izbrana med številnimi drugimi, izbranimi za končno glasovanje. Na seznamu je bilo tudi ime "Samara Arena". In čeprav to ni uradno, v smislu, da ni bilo vedno odobreno kot takšno, temveč tudi za obdobje svetovnega pokala 2018 v Samari, bo to postalo. Ob koncu ruskega Mundialja bodo tukaj potekale domače igre ekipe Krylya Sovetov. Pravzaprav, v najavah za prihajajoča srečanja s tekmeci bodo navijači Samara klicali ime stadiona "Cosmos Arena".
  Stadion v Samari do leta 2018

Projekt Samarske arene za svetovni pokal 2018

Projekt novega stadiona, ki bo zgrajen v Samari za svetovno prvenstvo leta 2018, je opravljen državni izpit in ga je odobril odbor FIFA, medtem ko je Arena Cosmos v pripravi. Toda zdelo se je, da je pred kratkim, julija 2014, Vladimir Putin postavil temeljni kamen na temelju športnega kompleksa Samara, ki je sprožil areno za svetovni pokal.
  Stadion v Samari do leta 2018

Virtual Tour na svetovnem pokalu 2018 Stadionih

Stadioni za nogometno prvenstvo v nogometu leta 2018 se samo končajo, ko bodo načrtovani. Lahko greste tja. Zvezna država...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty