czwartek, 4 października 2018

Zaključek fasade hiše z ometom

  Zaključek fasade hiše z ometom

Dokončanje in njene faze - priporočila po korakih

Mavec je mogoče storiti osebno, saj zahteva samo skladnost s pravili dela, prisotnost potrebnega orodja in seznanitev s samim procesom. Dovolj je, da sledite osnovnim korakom, da izvedete vse, kar je kvalitativno in neodvisno.
  Zaključek fasade hiše z ometom

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, kot tudi odvečne lise in madeže. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Zaključek fasade hiše z ometom

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Zaključek fasade hiše z ometom

Vrste fasadnih ometov za zaključevanje sten:

  • Okrasne stucco fasade

Okrasitev fasade hiše z dekorativnim ometom zagotavlja strukturo privlačnega videza in znatno zmanjša stroške uporabe gospodinjske energije. Za ustvarjanje izvirnega dekorativnega učinka je ta vrsta ometa nepogrešljiva, ko se soočamo s hišo. Visokokakovosten dekorativni omet ne zahteva nadaljnjega obarvanja, saj že vsebuje mešanico kamnov (marmorja), barvnih pigmentov, kremenčevega peska, skorje, silikona in akrila;
  Zaključek fasade hiše z ometom

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Zaključek fasade hiše z ometom

Kateri omet je boljši

Odlična rešitev je perlitni omet za zunanje delo: enostavno je uporabljati, ima dobre zvočne izolacijske lastnosti in druge prednosti. Poleg tega tipa konča obstaja veliko drugih vrst ometnih zmesi, lahko pa se popravilo začetnika zlahka izgubi pri vseh vrstah ometa in njegovih parametrih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty