wtorek, 2 października 2018

Risbe kabine sendvič plošč

  Risbe kabine sendvič plošč

Prednosti sendvič plošč

Sonde tipa v naši državi so se v zadnjem času odzvale na prodajo, vendar so se zaradi njihove vsestranskosti, enostavnosti namestitve, trajnosti takoj hitro povečale. igra vlogo in dostopno ceno za njih. Sendvič plošče so montažne večplastne bloke: običajno tri plasti, včasih pa več.
  Risbe kabine sendvič plošč

Spremenite hišo kot element celotne zasnove mesta

Zaradi dejstva, da je bungalov prostor, ki opravlja različne funkcije, je pred začetkom gradnje potrebno ugotoviti, kako jo načrtuje lastnik in kraj na območju koče.
  Risbe kabine sendvič plošč

Proizvodna tehnologija

Proizvodnja vseh embalažnih blokov je skoraj enaka: na kovinski okvir so pritrjene sendvič plošče, za katere se uporabljajo različni sklepi in varovalne naprave. Konstrukcije se lahko razlikujejo le v materialih v vrtnarstvu, ki so lahko iz jeklenih pločevin različnih debelin. Ker so plošče sestavljene iz dveh jeklenih pločevin, med katerimi je postavljen toplotni izolacijski trak, so dovolj toplotno izolirani in v takšnih konstrukcijah se lahko počutijo toplo in udobno tudi v zimskem času.
  Risbe kabine sendvič plošč

Neodvisno izdelovanje lope

Kljub zadostni preprostosti konstruirane konstrukcije je še vedno potrebna risba shede. Pomagal bo natančno "prilegati" bungalovu v že obstoječi prostor mesta, usmeriti graditelja na tla. Forethought ne bo odveč. To je še posebej pomembno, če se skedenj v prihodnosti uporablja kot kopalnica ali gostišče. Risba bo prinesla priložnost, da vizualizirate, kako zgraditi spremnico z lastnimi rokami: pomagal bo pri pravilnem izračunu potrebe po materialu in orodjih.
  Risbe kabine sendvič plošč

Tehnične kabine

Preden nadaljujete s preučevanjem vprašanja, kako zgraditi hišo za spremembo z lastnimi rokami, se morate odločiti, katere posebne spremembe hiše so bolj podobne ali bolj primerne. Razdeljene so naslednje možnosti gradnje za spremenjene hiše:
  Risbe kabine sendvič plošč

Kateri so ti objekti?

Osnova teh kabin ni lesen okvir, temveč kovinski. Glavni material uporablja stenske sendvič plošče. Ta gradbeni material ima troslojno strukturo: dve zgornji plasti sta trdna snov (kovinska, magnezitna plošča itd.), Notranja izolacija. Zamenjajte hiše iz sendvič plošč - polnopravne montažne konstrukcije. Potrebujejo veliko manj končnih stroškov, izkazujejo se, da delujejo v negativnih vremenskih pogojih in se razlikujejo po svojem predstavljivem videzu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty