czwartek, 4 października 2018

Znamka betona za industrijska tla

Betonska tehnologija tal

Da bi betonski pločnik trajal čim dlje, je treba v procesu gradnje posebno pozornost nameniti pripravi temeljev. Šele po skrbni pripravi osnove lahko nadaljujemo z delanjem betona. V nasprotnem primeru lahko tla razpadejo in zahtevajo pogoste popravila.
  Znamka betona za industrijska tla

Kakšna je blagovna znamka in razred betona

Tlačna trdnost betona je v večini primerov določena z uporabo betonskih kock, ki so v posebnih stiskalnicah uničeni ("zdrobljeni"). Sila tiska pri uničenju kocke, deljena s površino obraza (ki je »stisnjena«) je tlačna trdnost.
  Znamka betona za industrijska tla

Betonska talna naprava

Betonska tla so najpogostejša vrsta industrijskih talnih oblog. Sodobne tehnologije omogočajo ustvarjanje premazov z različnimi lastnostmi, ki segajo od povečane moči in konca z edinstvenim dizajnom. Profesionalna naprava betonskega tla, ne glede na namen in način izdelave, je potrebna za zagotovitev trajnega in funkcionalnega delovanja.
  Znamka betona za industrijska tla

Kako izbrati industrijsko betonsko tla

Skoraj vsa industrijska tla so izdelana na betonski osnovi (monolitni ali montirani beton). To je osnova, ki vztraja in distribuira osnovne mehanske obremenitve. Toda betonska podlaga je le del tal. Praktično vse operativne značilnosti industrijskega poda so opremljene z zgornjimi (zaključnimi, zaključnimi) premazi.
  Znamka betona za industrijska tla

Oblikovanje in oblikovanje industrijskih tal

Industrijsko betonsko tla morajo biti konstruirane tako, da prenesejo obremenitev, pogosto pa so dinamična obremenitev zaradi delovanja industrijske opreme ali prometa. Oblikovanje in naknadna izdelava konstrukcije zagotavlja:
  Znamka betona za industrijska tla

Kako izboljšati kakovost betonskih tal?

Zmesi suhe armature se uporabljajo za utrjevanje zgornje plasti betonskih tal. Takšne zmesi potresemo v površino sveže položene prevleke z uporabo betonske zaključne priprave. Penetracija mešanice v zgornje plasti betonske mase je posledica vlage, ki jo dobimo iz še vedno suhega betona. Ko se zmes strdi, tvori celoto s površinskim slojem. Zahvaljujoč tej tehnologiji je mogoče znatno izboljšati kazalnike kakovosti betonskih pločnikov. Na primer, moč in odpornost proti udarcem lahko povečamo za več kot 2-krat in trajno - za skoraj 8-krat.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty