piątek, 5 października 2018

Dekorativni omet

  Dekorativni omet

Vrste dekorativnih ometov in njene uporabe

V prodaji je veliko materialov, namenjenih dekoriranju sten. Dekorativni omet še vedno ima posebno mesto med njimi in velja za enega najboljših, saj je preprostost zaključnih del in spektakularen končni rezultat odlična izbira. Pravzaprav vsaka takšna snov na začetku predstavlja nekakšno pasto, ki jo je treba uporabiti za stene ali stropove. Lahko se uporablja kot osnova za druge materiale in kot samostojno končno obdelavo. Poglejmo, kakšen material je, kako čudovito je in kako se uporablja dekorativni omet z lastnimi rokami.
  Dekorativni omet

Dekorativne barve in ometi

Dekorativni omet in barva sta ena od vrst premazov za strop in stene, ki ni namenjena izravnavi površine, temveč služi izključno za estetske namene. V zaključni fazi zaključnih del se dekorativna stenska barva nanese nad izravnalno plastjo. Barvo je treba nanesti v sloje in se ustaviti, da se posuši, čeprav to ni praktična težava. Za prodajo dekorativne barve ali omet v vedrih v obliki mešanice, pripravljene za uporabo.

Dekorativni omet in kit Weber

Weber-Vetonit je eden vodilnih proizvajalcev suhih gradbenih mešanic v Rusiji in na svetu, ki aktivno razvija smer fasadnih zaključnih materialov, vključno z dekorativnimi ometi. Teksturirani ometi in mozaični ometni znaki za zaključna dela združujejo kakovost, enostavnost uporabe in dekorativnost. S pomočjo materialov Weber lahko predstavljate spektakularne dekorativne ideje o oblikovanju fasade in notranjosti.
  Dekorativni omet

Dekorativni omet

Dekorativni ometi se uporabljajo za ustvarjanje umetniškega reliefa ali teksture na površini, pri zaključku zaključnih sten in stropov, da bi povečali svojo estetsko izraznost. Za dekorativne omete je značilna kombinacija odličnih estetskih lastnosti in visokih praktičnih kazalcev.
  Dekorativni omet

Sestava, barva in struktura

Voda ali kakšno topilo lahko uporabimo kot vezivo za dekorativni omet. Za stanovanjske prostore se priporoča priprava na vodni osnovi, saj so popolnoma varna za zdravje in nimajo tujih vonjav in dima. Prisotnost trdnih sestavin razlikuje naslednje vrste ometa:

Dekorativna cena ometa

Odločili ste se, da boste kupili ta edinstveni material, boste prepričani, da je to primernost iz prvih trenutkov pokritosti. Stene bodo preoblikovale pred vašimi očmi: opazno bodo izstopile in igrale z edinstveno barvo. Toda bolje je enkrat videti, namesto da bi slišali!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty