piątek, 5 października 2018

Kako vlivati ​​stopnice v hišo

  Kako vlivati ​​stopnice v hišo

Soočanje s betonsko verando

Torej so bila zaključena dela za betoniranje na verandi in odstranitev opažev. Kako ustvariti estetski rezultat? Beton - sam material ni posebej privlačen. Zato se mora lestev soočiti. V ta namen lahko uporabite ploščice, porcelan, umetni ali naravni kamen.
  Kako vlivati ​​stopnice v hišo

Orodja za delo

  • Jigsaw za precizno rezanje opažnih delov;
  • Izvijač;
  • Vrtati z različnimi vrtalniki;
  • Škarje za kovine;
  • Mešalec betona;
  • Gradbeni električni vibrator.
Plošče in vezane plošče so dobro za betonom, potem ko je ozdravljeno, vendar pa je njihova pomanjkljivost dejstvo, da so zaradi raznovrstne nasičenosti vlage zrušeni. Zato, če nameravate zgraditi več stopnišč in uporabiti iste materiale za opaž, jih morate zaščititi. Pred polaganjem je ojačitev plošče prekrita z materialom za zadostno gostoto vodoodpornega valja, npr. S stekleno prevleko, stekleno streho, starim linolejem. V skrajnem primeru so vse lesene konstrukcije predhodno prevlečene z alkidnim lakom.
  Kako vlivati ​​stopnice v hišo

Zakaj izbrati betonsko verando

Koraki za tremo so vsi lastniki stanovanj z betonom. Gradnja ne zahteva posebnih veščin, orodja ali opreme; vse kar potrebujete je priprava konkretne rešitve in gradnja opažev. To je le ena od številnih prednosti pri izbiri betonskega verande:
  Kako vlivati ​​stopnice v hišo

Kako zgraditi verando betona z lastnimi rokami?

Če želite hišo lepo, trajno in trajno verando, potem preberite ta članek. V njem boste izvedeli, kakšne vrste verande so, kar je potrebno za njegovo izgradnjo, kako pravilno izračunati njegove dimenzije, in kako iti skozi proces njegove izdelave.

Izbira optimalnega tipa temeljev

Ribbon temelj pod verandami hiše je najbolj priljubljena izbira, tako izkušeni gradbeniki in začetniki v tem poslu. Ta vrsta temeljev pod verandi je enostavno graditi zaradi svetlobne tehnologije naprave in majhne količine gradbenih materialov. Podlaga za pilote, za razliko od traku ena, je nekoliko bolj zapletena.

Priprava gradbišča

  • Obiščemo spletno stran na mestu prihodnje gradnje.
  • Označite podlago za podlago. Gradbeniki svetujejo, da postavi temelj pod verando enake globine kot za hišo.
  • Izkopali smo osnovno jamo za verando.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty