piątek, 5 października 2018

Stucco stene na svetilnik video

Priprava površine

Za najkvalitetnejši rezultat, tehnologija motečih zidov pomeni popolno odstranitev stare mavčne obloge navzdol do osnove. Če se iz kakršnega koli razloga odločite, da zapustite stari omet, udarite celotno steno s kladivom za očitne okvare ali mesta z luščenjem mavca z dna stene. Na takih mestih odstranite stari premaz.

Želite popolnoma ravne stene? Učenje ometa na svetilnikih!

Redko najdete brezhibno ravne stene. Preden končate, jih je gotovo treba izravnati, tako da vaša prizadevanja niso zaman. Kako to storiti? Obstaja način, ki vam bo omogočil, da bi s svojimi rokami idealno ometali stene in strop. To bomo razpravljali v našem članku.
  Stucco stene na svetilnik video

Stene poravnajte z ometom na svetilnikih

Obstajajo različni načini izravnavanja sten, vendar je najučinkovitejša in kvalitativna metoda ometanja sten na žolnih. Ta članek je posvečen tej metodi izravnave sten.

Kako narediti gladke vogale z minimalnim ometom.

Z rahlo deformacijo sten (1-2 cm) ne morete poravnati celotne površine. Če je potrebno storiti najmanjši čas in stroške popravila, poravnajte le vogale prostorov, stene spojev s tlemi in stropom.
  Stucco stene na svetilnik video

Vrednost in značilnosti mavčnih sten na svetilnikih

Poleg preprosto dekorativnih funkcij ometanje zunanjih sten izboljša njihove toplotne lastnosti, površine dobijo dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi in ​​povečano požarno odpornostjo. Poleg povsem uporabnih namenov ima tudi pomembno vlogo privlačen videz. Da bi dobili ravno steno, je bolje, če ometate svetilnike. Taka ravna površina manj nabira umazanijo in vlago, samočiščenje itd.
  Stucco stene na svetilnik video

Vgradnja svetilnikov. Akcijski algoritem

Tehnologija dela v veliki meri odvisna od kakovosti površine in pričakovane debeline nanosa. Vsekakor pa je potrebno celotno čiščenje sten iz starih premazov in nanos barve, seveda, šele po tem, ko deluje električna instalacija. Namestitev svetilnikov se začne z najdaljšo steno, 30 cm od kota. Na njem se nariše navpična črta z ravno ali navpično črto, na konca katerih so vijaki ali zatiči pritrjeni, da napnejo oznako. Višina žične napetosti bo določila višino svetilnika in samo površino ometnega sloja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty