niedziela, 30 września 2018

Krovska dela spb

  Krovska dela spb

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.
  Krovska dela spb

Krovska dela vključujejo:

  • Merjenje objekta, priprava ocen.
  • Oblikovanje nosilcev in strešnih kritin.
  • Vgradnja strešnih sistemov vseh zahtevnosti.
  • Vgradnja toplote.. hidro in zvočna izolacija streh in mansard.
  • Vgradnja in popravilo vseh vrst streh.
  • Oblikovanje in namestitev drenažnih sistemov.
  • Načrtovanje in namestitev snegozaderzhateli, lestev in strešnih ograj.
  • Proizvodnja nestandardnih strešnih elementov.
  • Vgradnja sistemov za preprečevanje zaledenitve.
Visokokakovostna izvedba strešnih konstrukcij je odvisna od usposobljenosti strokovnjakov-plezalcev in strešnikov, ki izvajajo strešna dela.
  Krovska dela spb

Gradnja strehe zasebne hiše

Pri izbiri najboljše strehe za pokritje zasebne hiše je najpomembnejši kriterij kot nagiba strehe (naklon). V zasebni stanovanjski gradnji v glavnem poskrbi strešna tla. Poleg polaganja pokrova samega je potrebno namestiti tudi lovilce snega in ograjo strehe ter namestiti strešni most.

Zamenjava in montaža fitingov

Oblikovani elementi se uporabljajo pri mestih vgradnje okenskih in vratnih konstrukcij pri načrtovanju kleti in strešnih delov stojnega predmeta kot zaščitnih elementov v križiščih sendvič plošč. Uporabljajo se tudi kot arhitekturno in dekorativno oblikovanje zgrajene stavbe.
  Krovska dela spb

Cene streh

Zahvaljujoč široki izbiri strešnih materialov in barv, lahko svojo hišo daste skoraj vsaki obliki. Izvedemo projekte katerekoli kompleksnosti, začenši z potrebnimi meritvami in načrtovanjem, ki se končajo z ozemljitvijo ploščic in s pripravo potrebne dokumentacije.
  Krovska dela spb

Kateri materiali se uporabljajo za kritje

Izbira materiala za streho danes ne bo težavna, saj je na voljo v širokem razponu (skrilavec, ploščice, mehke strehe itd.). Glede na zahteve, ki ste jih določili, se ustrezno izbere potreben material. Danes obstajajo tri vrste strešnih materialov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty