poniedziałek, 1 października 2018

Polnjenje in barvanje

  Polnjenje in barvanje

Priprava površine in polnilo

Pri čiščenju površine, ki je predmet slikanja, je potrebno začeti delo. Najbolje je, da je za to primeren topilo, ki bo takoj razmastilo področje, potrebno za delo. Potem ga moraš očistiti. V nobenem primeru ne smete položiti kiti na sijaj. Lahko ga uporabite z orbitalnim brusilnikom. Če se delo izvaja na težko dostopnih mestih, ga boste morali ročno izdelati z uporabo velikega brusilnika P60-P180. Sledi rji je treba obdelati s pretvornikom.
  Polnjenje in barvanje

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Polnjenje in barvanje

Izravnalni sloj za peskanje

Brušenje se nanaša bodisi ročno (z uporabo posebnega traku ali od papirja) ali z brusilnim strojem. Slednja metoda je bolj praktična in hitrejša, nekatere oblike pa je mogoče natisniti le ročno. Lopatico je treba sprati s topilom in krpo. Po poravnavi telesa ne sme biti korakov na meji plasti kitov, sicer se prašek enostavno ne lahko prelije ali skrči.
  Polnjenje in barvanje

Kako pripraviti avto za slikanje?

Potrebno je opraviti preskus združljivosti, če je bil avto prekrit s staro barvo. V 646 topilu navlažite majhno krpo in jo postavite na površje. Po 15 do 20 sekundah ocenite stanje površine.
  Polnjenje in barvanje

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Polnjenje in barvanje

Popravila fasad stavb v regiji Yekaterinburg in Sverdlovsk

Za popolnoma industrijsko poslopje ali stanovanjsko gradnjo, tudi najbolj zanesljiv in vzdržljiv, prej ali slej je treba popraviti fasado. Zelo velika napaka je, da počakamo, da zgradba prejema znatno škodo, ki se kaže v pojavu razpada mavca doma, odrivanju barvne plasti fasade, videzu uhajanja, zmrzali in vlažnosti znotraj prostorov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty