środa, 3 października 2018

Projekt stanovanjske stavbe z nizko rastjo

  Projekt stanovanjske stavbe z nizko rastjo

Inženirski oddelek

V tem poglavju so prikazani diagrami vodovodnih in kanalizacijskih sistemov, električna oprema, ogrevanje in prezračevanje, specifikacije opreme, splošne razlage izračuna.

Projekti večnadstropnih stanovanjskih zgradb

Danes projekti večnadstropnih večnadstropnih stavb poskušajo kar najbolj individualizirati z uporabo sodobne tehnologije, arhitekturnih tehnik in načrtovalnih rešitev. Zavrnitev množične uporabe standardnih serij, ki je omogočala ponovitev standardnih projektov večnadstropnih stavb, ki ju povezujejo v skladu z naravo gradbišča in značilnostmi obstoječe arhitekture, pozitivno vpliva na nastanek sodobnih stanovanjskih površin in pozidanih območij.
  Projekt stanovanjske stavbe z nizko rastjo

Država nizko rast stanovanjske stavbe - donosna alternativa večnadstropne gradnje

Oblikovanje trga nepremičnin doživlja novo fazo, ki temelji na zadolževanju in izvajanju sodobnih oblik stanovanjskega sklada. Večstanovanjske stanovanjske površine - posodobljen segment nizke gradnje hiše, katere glavni koncept vključuje združevanje optimalnih stroškovnih kvadratnih metrov z okolju prijaznim podeželskim okoljem.
  Projekt stanovanjske stavbe z nizko rastjo

Oblikovanje stanovanjskih zgradb.

Stanovanjske stavbe vključujejo:

  • Country hiše
  • Projekti posameznih hiš
  • Projekti stanovanjskih stavb z nizko rastjo
  • Projekti večnadstropnih stanovanjskih zgradb do 25 nadstropij
Oblikovanje in gradnja stanovanjskih stavb je posebno področje gradbene industrije in ima svoje značilnosti. Tukaj je kratek opis tipov hiš:
  Projekt stanovanjske stavbe z nizko rastjo

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.
  Projekt stanovanjske stavbe z nizko rastjo

V regiji Leningrad so opredelili najboljše projekte gradnje nizke gradnje

19. aprila so na mednarodnem gradbenem forumu Interstroyexpo najavili in podelili zmagovalce natečaja "Najboljši projekt gradnje nizkogradnje v regiji Leningrad". Konkurenca je potekala v okviru projekta "Območje ustvarjanja" Zveze gradbenih organizacij Leningradske regije ob podpori regionalne vlade in Odbora za gradbeništvo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty