czwartek, 4 października 2018

Vhod v kletno fotografijo

  Vhod v kletno fotografijo

Vhod v klet iz ulice

Klet je zasnovan v začetnih fazah skupaj s hišo. Zato je najboljša možnost takoj upoštevati vhod vanj zunaj. Standardna rešitev je narediti stopnišče, ki bo šel v klet z ulice. Takšne lestve zaradi svoje velikosti so bolj udobne za uporabo kot žrelo na tleh.
  Vhod v kletno fotografijo

Vloga kleti v deželi

Kletna tla v deželi se lahko a) logično prilegajo projektu koče, b) je lahko posebej zgrajena za povečanje površine stavbe, c) se lahko opusti, če prinaša malo koristi in prihranek pri stroških.
  Vhod v kletno fotografijo

Sestava skupine za vpis projektov

  • arhitekturna zasnova vhodne skupine
  • strukturna zasnova vhodne skupine
Po razvijanju projekta in pridobitvi gradbenega dovoljenja, rekonstrukciji posebnega vhoda (vhodne skupine), lahko varno nadaljujete gradbena dela. In ne pozabite , stil in udobje vhodne skupine ne morejo le harmonično okrasiti fasade stavbe, temveč tudi privabiti nove stranke.
  Vhod v kletno fotografijo

Gradimo klet z lastnimi rokami

Kletna tla so del stavbe, ki je delno ali popolnoma zakopana pod tlemi. Klet je ponavadi opremljen s pomožnimi prostori ali garažo, vendar nekateri projekti zagotavljajo napravo v kleti kopalnice, savne ali celo telovadnice z bazenom. Pri hišah, zgrajenih na majhnih parcelah ali na pobočju, je pritličje preprosto nenadomestljivo - omogoča vam bistveno povečanje uporabne površine stavbe, ne da bi širili gradbišče.
  Vhod v kletno fotografijo

Kopanje jame pod pritličjem

V skladu z urejenimi dokumenti je višina kleti 2,5-3,0 m, po potrebi pa lahko višino povečate. Izkopavanja se kopajo do globine, do katere želite poglobiti prihodnje območje, plus prostor za vse potrebne komunikacije. Toda preden načrtujete to nadstropje, se morate odločiti, kakšne vrste tal na vašem spletnem mestu. Če je tla s površinsko podzemno vodo, globina jame ne sme preseči enega metra. Da bi pritličje bilo 2,5 metra in višje, morate dvigniti tla in odlagati odpadke. Vendar bo ta možnost dražja in ne ekonomična. Če na mestu nastane stagnacija vode, je treba v tem primeru izsušiti gradbišče in odtok.
  Vhod v kletno fotografijo

Kako lahko verjam v zasebni hiši - možnosti s fotografijami

Velikost in obliko verande do hiše praviloma narekujejo arhitekturne značilnosti in velikost stavbe same, pa tudi osebne želje lastnikov. Zlasti se oblikovalci strinjajo, da bi se trebušna ograja in ograja morali izvajati v istem slogu kot streha in balkoni zasebne hiše. Na primer, če je streha hiše gobica, mora biti nadstrešnica nad verando enaka. In če ste na okna naročili balkone ali rešetke iz kovanega železa, hkrati skrbite za ograjo - tako da imajo enake oblike kovanja. Podobno morate izbrati tudi oblikovanje stebrov, lokov in drugih dekorativnih elementov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty