środa, 3 października 2018

Slikanje fasade

  Slikanje fasade

Glavne faze slikanja

Le na prvi pogled se lahko zdi, da je barvanje fasade gradbenega procesa preprosto in preprosto, zato je na voljo vsem. Vendar pa, kako je, vendar brez pomoči strokovnjakov tukaj, kljub temu, ne more storiti. In čeprav vsakdo lahko barva fasado, lahko samo profesionalec to naredi enostavno in učinkovito, pri tem pa prihrani denar kot lastnik stanovanja.
  Slikanje fasade

Slikanje fasade hiše: površine in materiali

Klasična restavracija fasad skorajda nikoli ne dela brez slikanja. Enotna plast visokokakovostne barve ščiti površino sten pred negativnimi naravnimi vplivi (visoka in nizka temperatura, vlaga, UV žarki) ter kemični in biološki dejavniki (glive, plesni, soli in kemične spojine). Uporaba barve je tudi zadnja faza popravil, ki nosi estetsko funkcijo.
  Slikanje fasade

Faze slikarstva

Tehnologija slikanja poteka v več fazah - najprej se uporabi nanos z antiseptikom, šele potem je naslikana lesena površina hiše. Primer je potreben za zaščito lesene površine sten iz vlažnih, plesni in glivičnih oblik.
  Slikanje fasade

Slikarstvo ometane fasade

Obrnjene fasade je pogosto treba naslikati. Nedvomna prednost je dodajanje antibakterijskih aditivov cementu med ometanjem fasade in dodajanje barvnih shem. Toda sčasoma barve zbledijo in morajo znova barvati predmet zunaj. Pri izbiri materialov za delo, morate skrbno pretehtati izbiro praška. Z napačnim izborom barve hitro izsušimo in pršimo. Pogosto so razpoke, ko delo ni izkušen umetnik. To je posledica dejstva, da mnogi želijo prihraniti denar in ne uporabljajo akrilnih barv.
  Slikanje fasade

Predhodna priprava fasade za slikarstvo

Priprava osnove za slikarstvo je prva stopnja procesa, na kateri je prihodnji rezultat odvisen. Površina sten se očisti pred prahom, umazanijo in maščobami. Nato se oceni stanje sten. Če je hiša sveže ometana, potem vam ne bo treba storiti ničesar (razume se, da so mojstri že zalivali polnilo in ga izravnali). Slikanje opečne fasade ne zahteva odstranjevanja in mavčenja (pod pogojem, da je zid v dobrem stanju).
  Slikanje fasade

Tehnologija slikanja fasade.

Velik izbor barv in materialov za zaključek vam omogoča, da zgradbe želeni videz. Kakovost slikarstva zagotavlja trajnost in privlačnost. Bolje je, da delo zaupate visoko usposobljenim strokovnjakom z bogatimi izkušnjami.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty