środa, 5 września 2018

Garage do-it-yourself risbe

  Garage do-it-yourself risbe

Gradnja sten garažnih blokov

Če se odločite za izgradnjo garaže pene blokov z lastnimi rokami, potem po nekaj dneh, ko dobite konkretne dobičke, lahko začnete graditi zidove.
  Garage do-it-yourself risbe

Osnutek garaže. Kaj in kako zgraditi garažo z lastnimi rokami?

Pred začetkom gradbenih del mora izpolniti projektno garažo. Določimo lokacijo garaže na lokaciji, velikost, višino tal, kot nagiba strehe, vrsto tal, tla in seveda vrsto temeljev. Prvo vprašanje, ki ga je treba rešiti pred izdelavo projekta, je, kaj naj zgradi garažo? Zame je bila izbira očitna - to je pena, monolitna armiranobetona, samozaposlena garažna vrata, armiranobetonski monolitni pas, leseni bar mauerlat, lesena tramvajska tla, leseni splavi in ​​kovinska streha na strehi.
  Garage do-it-yourself risbe

Kako prihraniti na fundaciji

Poglej si na sliki. z osnovo kolone. Se ne zdi veliko stebrov? Da, nosilnost takšne podlage pod skladiščem je odvečna, čeprav je izdelana iz betona M75. Vendar se zdi, da kamorkoli ne gre: če nastavite stebre manj kot 1,5-1,7 m, potem spodnja krona ne bo dobila ustrezne podpore. In temelj je vsakomur jasen, najdražji in najtežji del skednjega. Torej je možno, da se skedenj 3 do 3 m položi na 5 stebrov namesto na 9, ne da bi pri tem izgubil moč.
  Garage do-it-yourself risbe

Kako izbrati peč?

Preden kupite najprimernejšo varianto grelca, mora lastnik garaže določiti čas, v katerem bo parkirno mesto ogrevano.
  Garage do-it-yourself risbe

Analiza proizvodne sheme

Za razliko od drugih možnosti, ni priporočljivo uporabiti risbe tovarniških modelov kot podlago. V večini primerov se platno dvigne s kompleksnim sistemom protiutežev in vodil. To bo problematično, da bi sami konstruirali vrata. Toda iz te risbe lahko vzamete nekaj komponent.
  Garage do-it-yourself risbe

Dvigala za vgradnjo v garažo sta dve vrsti

1. Dvižna sekcijska vrata imajo sestavljeno platno iz več plošč, približno pol metra višine. Ko se vrata odprejo, se takšno platno »stisne« pod stropom in se nato spusti navzdol navzdol. Paneli so lahko leseni, plastični ali iz jekla.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty