wtorek, 4 września 2018

Lepilni PVC ploščice za nakup tla

  Lepilni PVC ploščice za nakup tla

Kako postaviti vinil ploščice

Pred polaganjem PVC ploščic je potrebno osnovo očistiti pred prahom, obrabljenimi površinami in umazanijo. Globoke razpoke ali votline blizu, pomembne izbokline se odstranijo z mletjem, vendar ni potrebno previdno poravnavo. Za izboljšanje adhezije je zaželeno, da osnovo temeljito obdelamo s premazom. Osnova mora biti dobro posušena.
  Lepilni PVC ploščice za nakup tla

Tehnične specifikacije

PVC ploščice se razlikujejo po debelini (2-10,8 mm), stopnji dušenja šuma (5-19 dB) in načinu delovanja (31-43). Za stanovanjske prostore z nizkimi obremenitvami je zagotovljen vinil nadstropje 31 razredov, z običajnimi - 33 razredi, z intenzivno - 34 razredi.
  Lepilni PVC ploščice za nakup tla

PVC talne ploščice - glavne prednosti:

  • Trajnost (do 15 let).
  • Visoka odpornost na abrazijo, izpostavljenost pete, pohištvene noge itd., Omogoča uporabo PVC ploščic v mestih z velikim prometom.
  • PVC talne ploščice so idealne za talno ogrevanje.
  • Enostavna namestitev, enostavno vzdrževanje - material ne zdrsne, odporen proti navadni umazaniji, tvorba madežev, vklj. kemično poreklo, se takšna tla enostavno očistijo.
  • Odlična topla, zvočna izolacija, prijaznost do okolja.
  • Velike možnosti za oblikovanje.

  Lepilni PVC ploščice za nakup tla

Značilnosti vinilnih samolepilnih ploščic

Za oceno kakovosti talne obloge, izdelane iz polivinil klorida, priporočamo, da najprej podrobneje preučite njegove značilnosti, prednosti in slabosti ter ugotovite, s čimer je izdelana ploščica.
  Lepilni PVC ploščice za nakup tla

Materialne značilnosti in specifikacije

Posebnost materiala je, da je precej trpežna, vendar je sestavljena le iz sintetičnih sestavin. Priljubljenost samolepilnih PVC ploščic narašča, saj ima različne teksture in površinske teksture. Oblika PVC plošč lahko posnema les, laminat, naravni kamen in druge površine.
  Lepilni PVC ploščice za nakup tla

Talne obloge Fine Floor

Kaj je kremenčev ploščic ali ker se pogosto skrajša na "Quartz-vinyl" Fine Floor? To je moderno, inovativno tla za stanovanjske in poslovne prostore s široko paleto tekstur in barv.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty