piątek, 7 września 2018

Zamenjava mehke strehe

  Zamenjava mehke strehe

Fleksibilna ploščica ima nesporne prednosti pred tradicionalnimi vrstami premazov.

+ Prvič, ima osnovo iz trajnega stekla ali sintetičnih vlaken. Če je streha pravilno nameščena, je njegova življenjska doba več kot petnajst let.

Prednosti našega popravila

Za popravilo streh streh uporabljamo samo sodobne tehnologije in materiale. Na primer, zaradi uporabe deponiranih materialov bitumenski kavlji niso več potrebni za ogrevanje. To odpravlja prevoz, kot tudi dvig vroče mešanice na strehah stavb, povečanje varnosti strehe.
  Zamenjava mehke strehe

Kdaj naj stopim v stik z izvajalci Yuda?

Če je strešna kritina prejšnjega premaza padla v slabše stanje in ste našli uhajanje stropa, nemudoma stopite v stik s mojstri, registriranimi na YouDo. Strokovnjaki bodo v zgodnjih fazah pomagali popraviti predmet in preprečiti resno škodo. Prav tako se zaradi narave materiala lahko zahteva popravilo mehke strehe v Omsku v naslednjih primerih:
  Zamenjava mehke strehe

Prednosti prijave na izvajalca Yuda

Specialist, registriran za YouDo, bo prišel v določenem času, da oceni tehnično stanje strehe, določi vrsto in količino materiala, strošek na m2 dela. Umetniki Yuda izpolnjujejo naročila za vsako zahtevnost po nizkih cenah.
  Zamenjava mehke strehe

Kompleksnost prihajajočega dela

Predvsem bodo stroški odvisni od predvidenih količin. Pri konvencionalni profilaksi bo treba zamenjati največ 40% pokritja. Če ima streha večjo škodo (luskastost, razpoke, razpad), se bomo pogovarjali o velikem remontu.
  Zamenjava mehke strehe

Sodobni materiali za popravilo strehe mehkih streh

Nekateri kupci poskušajo prihraniti denar in si sami kupijo materiale, ne da bi se uskladili z izvajalci. Nekdo kupi nepotrebno drago strešno kritino in nekdo je poceni, vendar se ne zaveda, da imajo različni materiali drugačno življenjsko dobo. Trudimo se, da ne bomo uporabljali materialov, ki so stare manj kot 10 let, vendar uporabljamo sodobne premaze (iz TECHNONIKOL-a) z življenjsko dobo 15-30 let, kot so linokrom, uniflex, technoelast itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty