wtorek, 4 września 2018

Fundacija naprave za trakovi naredi sami

  Fundacija naprave za trakovi naredi sami

Kako vliti trak temelj

Trakove fundacije se najpogosteje uporabljajo v zasebni stavbi pri gradnji hiš, garaž, kopališč. Je cenejši kot trdna podlaga, medtem ko je bolj funkcionalna kot osnova za pilote in je idealna za stavbe s kletjo.
  Fundacija naprave za trakovi naredi sami

Gradimo kaseto z lastnimi rokami

Tračna podlaga, za razliko od vijaka, se lahko uporablja pri gradnji prostorov s kletnim podaljškom, kot tudi v kletnih in podzemnih prostorih.
  Fundacija naprave za trakovi naredi sami

Fundacija traku. Kratek izlet

Vsestranskost, zanesljivost, relativna enostavnost izdelave - vse te značilnosti v celoti opisujejo trakove osnove, ki so precej pogoste vrste podporne strukture za široko paleto predmetov, začenši s hišami v državi in ​​konča s kopeli in ograji. Ta temelj je armiranobetonski temelj, izdelan po obodu zgrajenega predmeta, ki služi za razdelitev tovora na tla. Postopek traja veliko časa, je zelo dolgotrajen in če se priporočila ne upoštevajo, morda ne bo privedla do pričakovanih rezultatov.
  Fundacija naprave za trakovi naredi sami

Možne napake in njihove posledice ↑

  1. Lastnosti tal niso upoštevane, raven podtalnice in globina zamrznitve - razpoke in usedlina niso določeni.
  2. Slaba kakovost materialov in slaba izvedba celotnega obsega dela - slaba kakovost in kratkotrajna podlaga.
Samoumevno je, da takih napak ne sme biti. Zato bi moral biti pristop k izgradnji temeljev trakov smiselen in razumen. Konec koncev, gradnja hiše je obsežno delo, zato v prvi fazi, pa tudi pri vseh drugih, v izračunih in gradbenih procesih ne smejo biti napak in napak.

Tehnologija polnjenja traku temelj

Za nadaljevanje procesa izgradnje traku pod leseno hišo z lastnimi rokami se priporočamo, da se seznanite z osnovnimi informacijami o tehnologiji zalifke.
  Fundacija naprave za trakovi naredi sami

Opažni pripomoček za betonsko podlago za hišo

Za podlago oplaščenja naprave uporabite različne materiale: plošče, skrilavca, plošče iz stekla in magnezija (SML), vezane plošče, kovinska opaž. Priporočljivo je predhodno narediti pravilen izračun želene količine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty