piątek, 7 września 2018

Mavčne stene v šoli

  Mavčne stene v šoli

Popravilo vrtcev: kaj je pomembno vedeti?

V vrtcu se udeležujejo otroci iz zelo mladih starosti - ko so najbolj ranljivi za negativne učinke škodljivih kemikalij, ki jih vsebujejo slabe kakovosti gradbenih in končnih materialov. Pri pripravi na prihajajočo prenovo prostorov te vrtca naj bi najpomembnejši kriterij za izbiro končnih materialov ostati njihova varnost za zdravje otrok in šele takrat estetski izgled izdelka ali njegov strošek.
  Mavčne stene v šoli

Sorti ometa

Monolitni omet je razdeljen na tri skupine: navadne, posebne in dekorativne. Površina navadnega ometa je podrgnjena in zamašena, nato pa je oplaščena z ozadjem ali poslikana. Da bi ometu dodali posebne lastnosti, dodajte različne dodatke. Dekorativni omet se ustvari z dodajanjem barvnih raztopin v kompozicijo, ki so obarvani s pigmenti ali zdrobljenimi kamni različnih barv.
  Mavčne stene v šoli

Kako uskladiti stene v šoli?

Izravnavo zidov v šoli je mogoče opraviti z ometom ali listi suhih zidov. Izbira načina poravnave in materialov za to vrsto dela določajo naslednji dejavniki:
  Mavčne stene v šoli

Navodila za polaganje keramičnih ploščic.

Najprej morate sami izbrati ploščice. Toda samo izbira ne bo zadostovala: potrebno je pripraviti ustrezno podlago za njihov stil, nakup kakovostnih materialov, šele takrat bo rezultat najvišje kakovosti.
  Mavčne stene v šoli

Hladno drsna zasteklitev balkonov.

Na srečo je postranski zasteklitev balkonov iz lahkih lesenih okvirjev v eno steklo postaja vse bolj in bolj samozavestna. Glavna prednost teh okvirjev je bila njihova cenovna cena. Toda v zadnjem času vsi izdelki za predelavo lesa rastejo v ceni, tovrstna zasteklitev pa je zagotovo izključena s trga. Edini tip hladnega stekla, ki zasluži pozornost in spoštovanje, je drsni sistem aluminijastih profilov Provedal. Ta sistem redno služi svojim lastnikom. Ni pihano in ne pušča. Zaradi tega tudi v zimskem času temperatura na balkonu redko pade pod ničlo. In to je kljub dejstvu, da so okvirji izdelani v enem steklu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty