czwartek, 6 września 2018

Zaščita banke

  Zaščita banke

Zakaj moraš okrepiti obalo?

Če parcela gre v reko, zaliv ali jezero, to daje lastniku dodatne ugodnosti: možnost opremljanja plaže ali rekreacijskega območja z vodo, možnost izgradnje pomola, čolnarice, kopališke hiše ali preprostega gazeba. Ko uporabljate in izboljšujete obalno območje, postane nujno stabilizirati obalo, na katero so pritrjene obalne strukture in krajinska zasnova.
  Zaščita banke

Glavni načini za krepitev obale in strmine:

Krepitev obale in pobočja z antirezijsko mrežo. Anti-erozijski geomat je popolnoma napolnjen z delci rastlinske zemlje. Ima majhno težo, visoko trdnost in fleksibilnost. Rootni sistemi pritrjujejo geomat s tlemi, ki krepi rastlinsko plast in ga pretvori v pravo okrepljeno polje.
  Zaščita banke

Možni vzroki za uničenje obale

Obstaja več vzrokov za uničenje, vendar so vsi v glavnem tvorjeni z učinki vode in vetra: valovi, vrtinčnimi tokovi, vrtinčnimi tokovi na rekah, izlivih in tokovih, poplavah in poplavah.
  Zaščita banke

Tehnologija zaščite bank s kupi

Obstaja več tehnologij za krepitev obale. Pri uporabljenih materialih se razlikujejo: od vlage odpornih vrst lesa do betona in različnih moznikov. Zaščita banke s PVC-ploščami je 3 v 1: hitro, poceni in enostavno.

Stabilizacija tal: stabilizacija tal

Najboljši način za krepitev tal danes je uporaba plastičnega moznika. Dejstvo je, da ima polimerni material, iz katerega je izdelana polaganje listov za stabilizacijo tal, potrebna moč in zanesljivost. Njegova trajnost je zagotovljena z dejstvom, da kompozitni material popolnoma upira vsakršnim škodljivim vplivom okolja: od neposrednega sončnega sevanja do nenadnih sprememb temperature. In kar je najpomembnejše, če primerjate materiale za krepitev tal glede na gospodarske značilnosti, je stabilizacija zemlje s plastičnim moznikom najbolj donosna rešitev na trgu.
  Zaščita banke

Bančni zaščitni jezik

V večini primerov so potrebni stabilizacija tal. Tukaj je nekaj ilustracij, ki opisujejo krepitev bank in pobočij s piloti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty