czwartek, 6 września 2018

Kakšne so zdaj modne zavese?

Izberemo zavese na celoten način oblikovanja dvorane

Že v naši sezoni smo že pisali o slogih oblikovanja dvorane. Naj bolj podrobno razmislimo, katere zavese so najbolj primerne za modne interiere.
  Kakšne so zdaj modne zavese?

Glavni trendi leta 2017

Čeprav moda za zavese ni tako spremenljiva kot Haute Couture, ima pa tudi lastne novosti, ki bi jih morali vsi vedeti o tem, kdo izbere tekstil za svoje stanovanje.
  Kakšne so zdaj modne zavese?

Prednosti uporabe

Pogosto se namesto zavese v hiši uporabljajo žaluzije, vendar so namenjene predvsem zaščiti prostora pred direktno sončno svetlobo in ne morejo bistveno spremeniti videza in sloga prostora. Zavese v odprtih okvirjih odprtih okenskih oken, ki jim dajejo poudarek in hkrati prinašajo udobje v prostoru. Vertikalne ali vodoravne žaluzije po drugi strani naredijo prostor izgledati kot pisarna, kar daje prostor bolj strogo vzdušje. Primerno je, da bodo videti predvsem v sobah, zasnovanih v visokotehnološkem ali sodobnem slogu.
  Kakšne so zdaj modne zavese?

Modni trendi zavese 2017

Najbolj priljubljeni oblikovalski trendi so še vedno klasični, minimalizem in skandinavski stil s svojo notranjo kratkostjo, zadržanimi barvami in majhnim številom dekorativnih elementov. Leta 2016 je prišlo do tendence, da okrasite zavese, uporabite svetle barve, odtise in umetne elemente. Stilisti so prepričani, da bo leta 2017 okna dekoracija bujna in elegantna.
  Kakšne so zdaj modne zavese?

Zadnje modne trende

Na srečo ni težkih modnih standardov za zavese v dvorani, trendi, ki so trenutno pomembni, so zelo raznoliki in zato bodo vsi lahko izbrali možnost ne le po načinu, ampak tudi po njihovem okusu. Najbolj priljubljene tkanine so svila, perilo, organza, žamet itd.
  Kakšne so zdaj modne zavese?

Izberemo zavese za dvorano z balkonom

Če je v prostoru izhod na balkon, je treba zavese izbrati s pogledom na udobje in praktičnost. Ne smejo povzročati težav pri odprtju krila, ki ovira izstop na balkon, hkrati pa okrasijo ne samo okno, temveč tudi vrata ob njej. Dobra rešitev bi bila izbira "romanskih" ali roletnih žaluzij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty